Companii Stiri

Prima conferință de resurse umane a Biz

16 mai 2019 2 min

Prima conferință de resurse umane a Biz

Reading Time: 2 minute

Mezanin – Palatul Universul a fost locul de întâlnire al profesioniștilor din domeniul resurselor umane. Motivul? Acolo a avut loc, miercuri, pe 15 mai, prima ediție a App.ly, o conferință de resurse umane organizată de revista Biz.

Cu un concept fresh, evenimentul a reunit liderii din domeniul resurselor umane, cu viziune și strategii bine puse la punct care și-au demonstrat valoarea de-a lungul timpului. Aceștia au împărtășit din experiența proprie, prin prisma provocărilor și oportunităților pe care le oferă acest domeniu în România.

Anne

Conferința a fost deschisă de Anne Morrison, Chair BAFTA International Committee, fost director al BBC Academy și membru în boardul „Women in Film & Television”, care a ținut un discurs despre cum să îți impui ideile în companie, ca director de resurse umane.

Revista Biz a ridicat o provocare unui număr de șase directori de resurse umane, care au reușit să capteze atenția publicului în cadrul unui inedit „Reversed elevator pitch” în care au încercat să convingă trei candidați fictivi, reprezentanți ai generațiilor X, Y și Z să vină în compania lor. La finalul sesiunii moderate de Radu Atanasiu, Adjunct Lecturer la MSM România, publicul a putut vota echipa favorită prin intermediul unei aplicații.  

Apply dezbatere

Biz a lansat și prima ediție a anuarului „HR Performers”, dedicat unora dintre cei mai vizibili și activi lideri din HR, în paginile căruia puteți găsi 150 de profiluri ale directorilor de HR din unele dintre cele mai performante companii din România.

O altă sesiune apreciată de participanții în sală a fost susținută de Mădălina Uceanu, Managing Partner CareerAdvisor, Andreea Mihnea, HR Director EY România și Moldova și Irina Iliescu, HR Director McCann PR, care au răspuns la întrebările adresate de aceștia prin intermediul unei platforme interactive. Vorbitorii au răspuns spontan și, mai ales uman la întrebări și au oferit sfaturi la problemele cu care se confruntau invitații.

Apply3

La finalul zilei, Anne Morrison, Chair BAFTA a ținut un workshop, din care participanții au putut învăța cum să folosească mai eficient bugetele de training.  

Evenimentul a fost realizat cu sprijinul Lidl România, Vodafone România și OTP Bank.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: