Biz Reports Business Management Proiecte Biz Stiri

Cine sunt cei mai performanți directori de resurse umane?

mai 20, 2019 3 min

Cine sunt cei mai performanți directori de resurse umane?

Reading Time: 3 minute

Biz a lansat prima ediție a „HR Performers”, un anuar care centralizează 150 de profiluri ale unora dintre cei mai performanți directori de resurse umane din România.

În prezența a peste 130 de directori de resurse umane și profesioniști din industria HR, revista Biz a lansat, prima ediție a ”HR Performers”, un anuar din care îi veți putea cunoaște pe managerii celor mai importante resurse din companii, directorii de resurse umane.

Anuarul, care poate fi comandat online de aici, are un preț de 85 de lei în variantă fizică și de 50 de lei în variantă electronică.

„HR Performers ”a fost lansat în cadrul Apply, primul eveniment dedicat comunității de resurse umane, organizat de revista Biz, miercuri, 15 mai, la Mezanin, Palatul Universul.   

Experiența, charisma, inteligența și abilitatea de a ține oamenii aproape reprezintă cele mai puternice atuuri pe care orice lider din HR le deține și care îi oferă asul din mânecă în fața oricărei tehnologii. Prin lansarea primei ediții „HR Performers”, Biz dă startul unei noi serii de anuare, de această dată dedicată profesioniștilor din resurse umane, o radiografie a 150 de jucători puternici ce rescriu regulile pieței forței de muncă din România.

Directorii de HR creează comunități, au o viziune de ansamblu asupra întregului business și acționează în calitate de parteneri strategici ai top managementului în procese de schimbare organizațională. Recrutează și se implică în retenția noilor talente, gândesc și implementează programe de training care stimulează angajații, gestionează conflicte și găsesc metode inovatoare de a ține pasul cu tsunami-ul digital, cât și cu cerințele noilor generații.

Marta Ușurelu, owner Biz prezintă prima ediție a „HR Performers” Foto: Vali Mirea

Pentru că știm ce rol vital acești profesioniști joacă în orice organizație care își propune în permanență să se reinventeze și pentru că le apreciem reușitele, Biz va lansa prima ediție a booklet-ului „HR Performers”, dedicat unora dintre cei mai charismatici, vizibili și activi lideri din HR, din cadrul a numeroase companii performante din România. Anuarul este structurat pe industrii și include 150 de profiluri de Directori de Resurse Umane.

Proiectul este o inițiativă unică în România și este un instrument de business ce conține date esențiale pentru oricine vrea să afle care sunt profesioniștii din HR care contribuie decisiv la succesul companiilor performante și care creează echipe de succes. Fiecare profil este o ușă deschisă către omul din spatele funcției, pentru că ni s-a părut esențial să aflăm ce îi motivează, de unde își iau inspirația pentru veni la birou cu plăcere în fiecare zi, ce cursuri i-au ajutat să ajungă în pozițiile în care se află, dar și care sunt trendurile care vor aduce schimbări majore în domeniul în care activează.

Am pornit de la o centralizare a celor mai performante companii din România și am structurat anuarul astfel încât să avem o acoperire cât mai mare a industriilor. Am analizat impactul pe care fiecare dintre aceștia îl are în compania pe care o reprezintă, în domeniul său de activitate prin apariții la evenimente sau în presă, cât și experiența profesională acumulată de-a lungul anilor.

Anuarul, care poate fi comandat online de aici, are un preț de 85 de lei în variantă fizică și de 50 de lei în variantă electronică.

Foto: © Dmytro Konstantynov | Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: