Stiri

Primăria Capitalei va instala un sistem digital de procesare a cererilor

24 iun. 2021 < 1 min

Primăria Capitalei va instala un sistem digital de procesare a cererilor

Reading Time: < 1 minut

Primăria Capitalei va avea până la sfârșitul anului un sistem digital pentru procesarea şi eliberarea cererilor depuse de cetățeni, a anunțat astăzi viceprimarul Stelian Bujduveanu. El a explicat că reforma departamentelor din Primăria Generală va începe cu responsabilizarea funcționarilor.

Stelian Bujduveanu: Astăzi, în Primăria Municipiului București trebuie să cunoști pe cineva ca să înțelegi de ce nu-ţi funcționează solicitarea sau de ce petiția ta sau cererea ta nu a ajuns unde vrei să ajungă sau n-a primit un răspuns în termen util. În momentul în care zilnic va veni un /…/ între fiecare angajat în parte și știm că acel angajat care lucrează să-şi ducă la îndeplinire sarcina, în 30 de minute obține deciziile, fie e corupție – la care nu vreau să mă gândesc acum – fie este rea-voință.

Şi primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a vorbit despre modernizarea administrației prin digitalizare şi a subliniat că instituțiile statului nu au o bază de date comună.

El a mai afirmat că oamenii sunt puși pe drumuri pentru a obține diferite acte pe care chiar statul ar trebui să le dețină în format digital, transmite Radio România.

Photo 185659112 © Douglas Mackenzie | Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: