Business Companii Stiri Tech

elefant.ro începe livrarea prin Poșta Română

7 dec. 2020 < 1 min

elefant.ro începe livrarea prin Poșta Română

Reading Time: < 1 minut

Începând cu data de 7 decembrie 2020, elefant.ro va oferi clienților săi posibilitatea de a comanda produsele cu livrare prin oficiile Poștei Române, în urma unui recent parteneriat semnat între cele două companii. Astfel, rețeaua de puncte de livrare disponibile pentru cei peste 2,5 milioane de clienți ai elefant.ro, se extinde cu 628 de oficii poștale, aflate pe întreg teritoriul țării.

„Contractul cu elefant.ro este extrem de important în strategia Poştei Române de a-şi extinde cota de piaţă pe segmentul comerţului online. Ne îndreptăm permanent către zona de clienţi netradiţională a Poştei Române, iar parteneriatul cu elefant.ro ne reconfirmă ca avem capacitatea de a ne adapta rapid la schimbările de pe piaţa serviciilor poștale”, a declarat Horia Grigorescu, Directorul General al Poştei Române.

Alte parteneriate

Recent, elefant.ro a semnat un parteneriat și cu easybox pentru utilizarea în procesul de livrare a celor peste 800 de pachetomate deținute de partenerul său la nivel național. Prin cele două parteneriate, elefant.ro ajunge astfel la o rețea totală de peste 1500 de puncte de livrare, acoperind toate județele țării.

La nivel de logistică, elefant.ro deține un centru de fullfilment în apropierea Bucureștiului, a cărui suprafață a fost majorată cu 30% în cursul acestui an. În total, compania deține în prezent peste 8000 mp de spații logistice. Odată cu dezvoltarea centrului de fullfilment, a crescut și echipa alocată operațiunilor logistice, aceasta depășind în prezent o pondere de 30% la nivel de companie.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: