CSR Stiri

Raiffeisen ofera finantare de 100.000 euro ONG-urilor

1 iul. 2015 < 1 min

Raiffeisen ofera finantare de 100.000 euro ONG-urilor

Reading Time: < 1 minut

Astazi s-a lansat a cincea editie a Programului de Granturi Raiffeisen Comunitati. Concursul online de proiecte comunitare are loc in perioada 1 iulie-11 septembrie pe blogul www.raiffeisencomunitati.ro.

Cele mai bune 10 proiecte comunitare vor primi cate o finantare de 10.000 de euro, valoarea totala a finantarilor oferite de Programul de Granturi Raiffeisen Comunitati fiind de 100.000 euro.

Programul de Granturi Raiffeisen Comunitati este primul program de finantare online a proiectelor de responsabilitate sociala de pe piata bancara din Romania. Scopul sau este sa sprijine organizatiile care doresc sa dezvolte si sa implementeze programe din domeniile educatie financiara,  ecologie urbana, servicii sociale si de sanatate in beneficiul comunitatilor unde Raiffeisen Bank isi desfasoara activitatea. 

In perioada 1 iulie – 1 august 2015 va avea loc  depunerea propunerilor de proiecte. La  data de 17 august 2015 va fi anuntata lista propunerilor de proiect finaliste. Votul publicului larg va avea aceeasi pondere ca si  jurizarea interna, ce va avea loc intre 17 august.

Lista proiectelor castigatoare va fi anunțata pana la data de 16 septembrie 2015, dupa verificarea si validarea de catre Raiffeisen Bank S.A. a voturilor inregistrate.

Regulamentul, precum si alte detalii despre program pot fi regasite pe platforma Raiffeisen Comunitati www.raiffeisencomunitati.ro/program-de-granturi.

Foto: © Rawpixelimages | Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: