Antreprenori by eMAG Stiri

Primele bilete la tabăra Startup Your Life

6 iun. 2017 3 min

Primele bilete la tabăra Startup Your Life

Reading Time: 3 minute

Startup Your Life, tabăra de antreprenoriat organizată de start-up.ro, deschide porțile pentru cei 25 de participanți care se pot înscrie în ediția 2017. Alături de traineri, vei trece prin lucrurile de bază pentru antreprenori.
Startup Your Life se va organiza între 22 și 24 iunie la Hotel Royal din Poiana Brașov și sunt doar 25 de locuri disponibile.
Pe parcursul celor trei zile, treci printr-o sesiune intensă de introducere în noțiunile importante pentru orice antreprenor la început de drum
La ce workshop-uri poți participa?
“Cum să pornești o afacere” – Începutul oricărui business e complicat, indiferent dacă vii din postura de angajat sau direct din facultate. Afli care sunt chestiunile juridice de care trebuie să ții cont pentru înființarea firmei, dacă să alegi PFA, SRL sau SRL-D, ce unelte să folosești pentru administrarea afacerii și care sunt programele informatice utile.
“Introducere în promovarea online” – Vei învăța într-un workshop împărțit pe două zile ce înseamnă Facebook Ads, Google AdWords sau SEO, cum să creezi o pagină de Facebook, cum să faci promovare pe rețelele sociale și care sunt secretele online marketing-ului.
“Cum să te prezinți pe tine și afacerea ta” – Workshop-ul va fi despre cum să creezi o prezentare eficientă în funcție de categoriile de audiență pe care le vizezi și obiectivele fiecărei companii, fie ele de investiție sau de promovare & marketing.
“Primii pași în finanțarea afacerii” – În cadrul acestui workshop vei învăța cum să accesezi fonduri, cum să-ți pregătești firma, care sunt lucrurile esențiale pe care trebuie să le pui într-un dosar și de ce ai avea nevoie de un consultant.
Pe lângă acestea, vor fi în serile de sesiuni “Învață de la cei mai buni”, alături de Antonio Eram (CEO NETOPIA) și Dorin Boerescu (CEO 2Performant). În ultima zi va fi o sesiune de speed dating, cu sfaturi personalizate pentru fiecare participant.
La workshop-ul practic de Facebook și AdWords, înveți să faci campanii reușite, iar la final participi la un concurs de pitching, în care îți prezinți afacerea.
Speakerii Startup Your Life
Ana-Maria Udriște (fondator Avocatoo și Jurio.ro) este avocat, dar pe lângă acest lucru, a dezvoltat două startup-uri juridice, Avocatoo și Jurio.
Anabela Luca este antreprenor, consultant și trainer de online marketing @adLemonade.com, agenție de performance marketing de top.
Antonio Eram este unul dintre pionierii afacerilor din online-ul românesc, începând cu 1996. În 2003 a fondat NETOPIA, liderul pieței locale de plăți online. Principalele activități ale NETOPIA sunt în zona de plăți, prin mobilPay, dar și prin mobilPay Wallet.
Dorin Boerescu este CEO al 2Performant, una dintre cele mai mari rețele de marketing afiliat din România.
Florin Anghel este profesor de antreprenoriat la Academia de Studii Economice din București, în cadrul Facultății de Management. De asemenea, a fost coordonatorul proiectului ASE StartUP, incubatorul de afaceri din cadrul ASE București.
Gabriela Bejan are peste cinci ani de experiență în domeniul comunicării în industria de tehnologie, background-ul său variind de la dezvoltarea de comunități online, până la PR, marketing digital, strategii de marketing, social media și advertising.
Octavian Palade are șapte ani de experiență în presă. A început în departamentul online de la cotidianul “România Liberă” și apoi a făcut parte din echipa Tech Adevărul. A fost redactor-șef al publicației playtech.ro, acolo unde a crescut site-ul până pe locul I în categoria IT&C în România (conform sati.ro).
Tudor Iacob a fondat NativeBox în februarie 2015 și livrează mixuri sănătoase de semințe și gustări oamenilor care vor să trăiască sănătos.

Înscrierile se pot face pe site-ul evenimentului, iar biletul costă 299 de euro și include cazarea la Hotel Royal, mesele și băutura, pe parcursul celor trei zile de tabără.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: