Stiri Tech

Primele imagini cu Android 12. Colțuri rotunjite, un aspect de iOS

9 feb. 2021 2 min

Primele imagini cu Android 12. Colțuri rotunjite, un aspect de iOS

Reading Time: 2 minute

Au apărut primele imagini cu Android 12, pentru telefoanele mobile care suportă Android. Imaginile nu sunt confirmate oficial de către Google, dar nici nu sunt infirmate.

Primele screenshoturi cu Android 12 fac parte dintr-un leak publicat pe platforma XDA-Developers, ceea ce se pare a fi un draft incipient al noului sistem de operare. Imaginile cu Android 12 ar fi fost trimise de către Google partenerilor care lucrează la platforma Android.

Primele imagini cu Android 12

Din imagine, dacă ar fi să fie corecte, vedem mai multe colțuri rotunjite, mai puține setări din bara de acces rapid, dar și o nouă culoare a temei, pe care Google nu a mai folosit-o până acum.

În afara schimbărilor din interfață, screenshot-ul mai arată și noi modalități de a afișa mesajele pe telefon, similar celor folosite în iOS. De asemenea va afișa atenționări atunci când o aplicație folosește camera sau microfonul.
XDA-Developers a anunțat deja faptul că în Android 12 vom vedea noi setări de securitate care vor permite interzicerea folosii camerei sau a microfonului.

primele imagini cu android 12
primele imagini cu Android 12

Pe de altă parte, în Android 12 se așteaptă ca mesajele și apelurile recente să se vadă prioritar în bara de notificări.

Când apare Android 12

Așa cum este obișnuit, Android 12 va apărea în toamna acestui an pe telefoanele selecționate. Pe de altă parte însă, Google are dificultăți în a instala sistemele mai noi de operare pe telefoanele cu Android. Software-ul Android este oferit producătorilor de telefoane mobile, care îl modifică, iar apoi îl instalează pe telefoanele mobile. Din acest motiv actualizările și îmbunătățirile sistemului de operare trebuie să vină de la producătorul telefonului.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: