Stiri Tech

Primul amplificator Wi-Fi 6, disponibil în România

22 mai 2020 < 1 min

Primul amplificator Wi-Fi 6, disponibil în România

Reading Time: < 1 minut

TP-Link lansează în România primul Range Extender Dual-Band Gigabit AX1500 cu tehnologie Wi-Fi 6, model RE505X. Cea mai recentă tehnologie Wi-Fi 6 elimină lag-ul și zonele fără semnal Wi-Fi și le permite utilizatorilor să se bucure de rețeaua viitorului cu încărcări mai rapide și posibilitatea de a conecta mai multe dispozitive.

RE505X este un model performant compatibil Wi-Fi 6, care include o serie de tehnologii de top, precum OneMeshT, MU-MIMO sau Adaptive Path, potrivit pentru orice tip de locuință. Suntem încrezători că, în viitorul apropiat, RE505X va deveni un model foarte popular, pe măsură ce tehnologia AX va fi disponibilă pe un număr din ce în ce mai mare de terminale”, a declarat Simona Nijnic, Head of Sales TP-Link România.

Range Extenderul RE505X este compatibil cu orice router Wi-Fi și se conectează fără fir, mărind aria de acoperire a semnalului în toată casa. Modelul RE505X asigură o rată de transfer de 300 Mbps în banda de 2.4GHz și 1200 Mbps în banda de 5GHz și suportă data streaming MU-MIMO, funcție ce ajută dispozitivele să atingă o performanță optimă pentru a eficientiza comunicarea între acestea. 

Funcția Adaptive Path ajută rețeaua să ruleze la viteză maximă, selectând automat calea cea mai rapidă de conectare la router, modul High Speed utilizează ambele benzi Wi-Fi atunci când este nevoie, pentru gaming și streaming HD, iar modul Access Point încorporat permite crearea unui nou punct de acces Wi-Fi pentru a a transforma conexiunea cu fir într-un semnal wireless Dual-Band de mare viteză.

Modelul RE505X beneficiază de 3 ani garanție și suport tehnic gratuit în limba română și poate fi achiziționat  la un preț recomandat de 399 lei.

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: