Companii Stiri

Primul magazin Gusturi Romanesti

9 apr. 2015 < 1 min

Primul magazin Gusturi Romanesti

Reading Time: < 1 minut

Mega Image a deschis astazi primul magazin Gusturi Romanesti, un nou concept de magazin care va oferi consumatorilor o gama extinsa de produse cu specific romanesc, realizate dupa retete traditionale, autentice si recunoscute pentru calitatea si expertiza fiecarei zone a tarii.

La sase ani de la lansarea pe piata a brandului Gusturi Romanesti, Mega Image mai face un pas strategic si isi extinde portofoliul de branduri de magazin cu unul autentic, unic pe piata retailerilor internationali, care reuneste toate produsele lansate sub acest brand.

“Lansarea Gusturi Romanesti este o continuare fireasca a angajamentului pe care ni l-am asumat in directia dezvoltarii segmentului de produse traditionale, in special a marcii Gusturi Romanesti. Este mai mult decat un magazin, este o experienta in care clientii vor regasi gusturi de mult uitate sau gusturi traditionale. In plus, prin aceasta deschidere ne indeplinim planul pe care ni l-am propus prin preluarea retelei Angst, de a oferi in continuare clientilor un loc unde vor regasi produse romanesti”, spune Xavier Piesvaux, director general al Mega Image.

Pe langa produsele Gusturi Romanesti, in magazin vor fi disponibile si alte marci de produse traditionale de cea mai buna calitate si de asemenea va exista o insula Angst unde vor fi comercializate in special produse ce au consacrat acest brand.  Noul magazin are un design interior inspirat din elemente traditionale romanesti si include o selectie de 380 de produse din peste 10 categorii diverse precum: fructe si legume, lactate si branzeturi, delicatese, congelate, carne proaspata, panificatie, produse culinare, dulciuri, produse pentru mic dejun, bauturi si artizanat.  

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: