Companii Stiri

Primul magazin Topshop Topman din România

20/03/2019 < 1 min read

Primul magazin Topshop Topman din România

Reading Time: < 1 minut

S-a deschis primul magazin Topshop Topman din România. Situat în București Mall, noul magazin marchează inaugurarea unui concept unic, în premieră mondială. Spațiul are peste 1.000 de metri pătrați și comercializează atât colecțiie Topshop de haine și accesorii din liniile Mainline, Boutique și Denim, cât și cele Topman Mainline, Denim și Formal.

Deținătorul francizei în România este Voici La Mode Group, companie care are în plan deschiderea de magazine în toate orașele importante ale țării.

”În curând vom anunța deschiderea celui de-al doilea spațiu comercial Topshop Topman, în cursul acestui an”, declară Artemis Antoniadou, CEO, Voici La Mode Group.

Înființat în 1960, în Cipru, Grupul Voici La Mode a fost partener în franciza pentru Marks and Spencer Cipru pentru mai bine de 60 de ani. În 2017 a intrat pe piața din România prin preluarea M&S. Astăzi, deține 35 de magazine în Cipru și România, incluzând Topshop Topman, Marks & Spencer, Celio, Dorothy Perkins, Wallis, Evans și Cafe La Mode. 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole pe aceeași temă