Stiri Tech

Primul robot software din managementul creanțelor

17 iul. 2019 < 1 min

Primul robot software din managementul creanțelor

Reading Time: < 1 minut

KRUK România alături de firma de consultanță RPAbox și compania UiPath au implementat primul robot de software din România care funcționează în industria de management al creanțelor.

Robotul este un software de automatizare care introduce activitățile de rutină ale unui angajat, cum ar fi reconcilierea plăţilor în cadrul departamentului financiar, astfel economisind timp încât angajatul să se poată concentra pe acțiunile care generează plus de valoare.

”Robotul software, pe care noi l-am botezat Primo, este extrem de rapid, precis şi reduce în mare măsură  timpul de execuţie al unor operaţii financiare”, a declarat Tomasz Ignaczak, directorul general al KRUK România.

Robotic Process Automation (RPA) crește viteza de procesare a datelor și îmbunătățește productivitatea şi angajamentul personalului eliminând posibilele erori.

Grupul KRUK îşi desfăşoară activitatea în Polonia, România, Spania, Cehia, Slovacia, Italia şi Germania bazându-se pe implementarea de procese și susținând automatizarea. 

Foto: © Iurii Motov | Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: