Business Stiri Tech

Procesio – listare pe SeedBlink pentru 650.000 de euro

9 apr. 2021 2 min

Procesio – listare pe SeedBlink pentru 650.000 de euro

Reading Time: 2 minute

Procesio, platforma ce are la bază tehnologia No-Code, dezvoltată de compania Ringhel, se listează pe SeedBlink, având ca obiectiv să strângă 650.000 de euro pentru a-și accelera creșterea la nivel global. Runda va avea două etape: prima, dedicată investitorilor recurenți ai SeedBlink, va debuta pe 12 aprilie, urmată de listarea generală din data de 15 aprilie 2021, dedicată tuturor celor cu un cont de investitor. Tichetele de investiție pornesc de la 2500 de euro.

Obiective pe termen lung

În 2020, compania a derulat prin SeedBlink o primă rundă de finanțare de tip seed, suprasubscrisă, cu o valoare totală de 556.000 de euro, pentru dezvoltarea. Recent, compania a lansat versiunea privată a platformei Procesio, la nivel internațional, conform obiectivelor stabilite la precedenta rundă de finanțare, urmând ca lansarea publică să aibă loc în iulie 2021.

Compania are ca obiectiv obținerea de venituri recurente la un nivel de peste 1,8 milioane de euro în 2022 și atingerea unei evaluări de peste 1 miliard de euro în 2027.

”Procesio are șansa de a deveni un nou unicorn cu ADN românesc. Ne bucură încrederea pe care investitorii din cadrul SeedBlink au acordat-o companiei noastre în runda de finanțare anterioară. Ne-am îndeplinit promisiunile din 2020 și suntem încrezători că putem obține rezultate mult mai bune decât cele anticipate. Avem acum oportunitatea de a accelera extinderea la nivel global” – a declarat Mihai Dârzan (foto), CEO al Ringhel.

Contextul pieței

Fiecare companie, indiferent de specificul ei, se confruntă zilnic cu sarcini repetitive pe care le rezolvă manual. Fie că vorbim despre operațiuni, activități de marketing, servicii clienți, facturare sau dezvoltarea afacerii, toate departamentele au de-a face cu provocări legate de managementul timpului. Procesio este platforma care le vine în întâmpinare, permițând utilizatorilor să creeze prototipuri, să testeze și să implementeze procese de automatizare.

Indiferent de abilitățile de programare și codare ale unei persoane, platforma permite tuturor utilizatorilor să proiecteze și să construiască procese automate. Angajații unei companii din orice domeniu pot astfel să folosească platforma atât individual, cât și în echipă, pentru a dezvolta software și pentru a automatiza procesele din cadrul companiei.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: