Antreprenori by eMAG Business Stiri

Program global de antreprenoriat social

02/03/2020 < 1 min read

Program global de antreprenoriat social

Reading Time: < 1 minut

Microsoft lansează un nou program global de antreprenoriat social, pentru a oferi startup-urilor acces la tehnologie, educație, clienți și granturi.

Întreprinderile sociale care vor face parte din acest program benefiziază de acces la tehnologii cloud gratuite oferite de Microsoft și până la 120.000 de dolari în credite Azure, împreună cu asistență tehnică și orientare din partea unor specialiști. Programul este disponibil în 140 de țări.

Care sunt criteriile de calificare?

Criteriile calificării pentru program includ un sistem care măsoară impactul asupra unei provocări sociale sau ecologice importante, un produs sau serviciu stabilit care va beneficia de accesul la clienții enterprise și un angajament față de utilizarea etică și responsabilă a inteligenței artificiale.

Startup-urile din cadrul programului vor primi sprijinul unui manager specializat, pentru a învăța cum să comercializeze și să vândă soluții, dar și să obțină contacte din partea marilor organizații comerciale și organizații neguvernamentale care sunt clienți potențiali. Start-up-urile a căror activitate se axează pe sustenabilitate, accesibilitate, abilități și capacități de angajare vor fi și ele eligibile pentru a accesa aceste granturi.

Întreprinderile sociale care se alătură programului global de Antreprenoriat Social vor face parte dintr-o comunitate globală de inovatori care împărtășesc aceeași viziune și se reunesc pentru a discuta idei, a stimula conexiuni și a sărbători succesul.

Pentru desfășurarea acestui program, Microsoft lucrează cu organizații precum MIT Solve (o inițiativă a Institutului de Tehnologie din Massachusetts, cu misiunea de a rezolva provocările mondiale).

Formularul de înscriere, aici. 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole pe aceeași temă