CSR Stiri

Program pentru transformarea ideilor din domeniul energiei verzi în businessuri sustenabile

1 mai 2020 < 1 min

Program pentru transformarea ideilor din domeniul energiei verzi în businessuri sustenabile

Reading Time: < 1 minut

Tinerii sub 35 de ani din România cu idei inovatoare din domeniul energiei verzi pot aplica la programul european de pre-accelerare Danube Energy+ pentru a le transforma în businessuri sustenabile.

Sunt eligibile persoanele sau echipele care propun soluții din zone precum stocarea de energie, rețele electrice inteligente, energie pentru transport și mobilitate, orașe și clădiri inteligente, eficientizarea energiei, energie regenerabilă sau integrată în economia circulară.

Ideile trebuie să aibă potențialul de a fi dezvoltate la scară internațională și să rezolve o problemă curentă din zona energetică. Conform grilei de evaluare a proiectului european, obțin puncte suplimentare ideile care au un fundament științific și nu au fost integrate deja într-un produs sau serviciu comercial.

Înscrierile se fac până pe 6 mai aici, prin intermediul Asociației Centrul Startup Transilvania. Propunerile vor fi evaluate de o echipă de experți care vor selecta 10 dintre acestea pentru programul de pre-accelerare, care va începe pe 13 mai și se va desfășura online timp de 2 săptămâni.

Danube Energy+ se desfășoară în 9 țări europene (Bulgaria, Cehia, Croația, Germania, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Ucraina) și vizează orice persoană până în 35 de ani cu idei de transformare a sistemului energetic într-unul verde. Asociația Centrul Startup Transilvania este partenerul Danube Energy+ în România.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: