BizRemote by certSIGN Lifestyle Tech

Startup-ul 4mind Benefits lansează abonamentele individuale pentru servicii de coaching și psihoterapie

22 oct. 2020 2 min

Startup-ul 4mind Benefits lansează abonamentele individuale pentru servicii de coaching și psihoterapie

Reading Time: 2 minute

La trei luni de la lansarea abonamentelor pentru companii, 4mind Benefits vine cu o ofertă directă și către angajații acestora, prin adăugarea abonamentelor de psihoterapie, coaching, consiliere în nutriție și parenting în platforma de beneficii BenefitOnline.ro.

Din platforma BenefitOnline.ro, se pot achiziționa la prețul de 480 lei/an pachete de servicii de psihoterapie, consiliere în nutriție, parenting sau coaching, ce includ câte 4 ședințe individuale de consiliere, acces gratuit la webinariile 4mind, acces nelimitat la asistentul virtual de wellbeing Serena și conținut online de specialitate.

Deși am gândit abonamentul 4mind pentru a fi oferit angajaților de către companiile în care lucrează, totuși am identificat și nevoia că aceștia să îl poată achiziționa direct. În sfera beneficiilor ce adresează sănătatea mintală și echilibrul emoțional, suntem abia la început de drum în Romania. Pe de o parte pentru că ani de zile sănătatea psihică a fost un subiect tabu, despre care nu se discută nicăieri, și cu atât mai puțin la muncă. Pe de alta parte,  în piața din România aceste tipuri de abonamente erau rareori oferite, companiile fie nu le aveau în pachetul de angajare, fie nu aveau bugete alocate în acest sens”, a declarat Adina Pintea, unul dintre cofondatorii 4mind.

Fondat cu o investiție de 60.000 de euro, startup-ul 4mind.ro a dezvoltat prima platformă românească cu beneficii de sănătate emoțională pentru angajați care oferă servicii variate de psihoterapie și coaching sub forma unui abonament. 4mind este prezent pe piață din aprilie 2020, când a lansat inițiativa pro bono de solidaritate în perioada crizei COVID-19 și a reușit să pună la dispoziția a 40.000 de angajați servicii de psihoterapie și coaching gratuite.

Platforma 4mind a lansat în iulie primele abonamente corporate de sănătate mintală din Romania, ce includ ședințe de consiliere psihoterapeutică și coaching oferite de zeci de specialiști din întreagă țară.

Trăim o perioadă cu multe necunoscute, în care presiunea psihica este mare, iar nevoile de consum s-au schimbat peste noapte radical. Ne bucură să putem oferi celor peste 206,000 de utilizatori din platforma BenefitOnline, beneficii care să îi ajute să își păstreze echilibrul emoțional, sănătatea fizica și o bună stare psihică”, spune Stelian Bogza, cofondator BenefitOnline.ro.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: