Marketing Stiri

Proiectul #doarcucardul pentru educatia financiara

3 dec. 2015 < 1 min

Proiectul #doarcucardul pentru educatia financiara

Reading Time: < 1 minut

In conditiile in care in Romania doar 4,4% din totalul platilor sunt realizate prin intermediul cardurilor, MasterCard a identificat o nevoie de crestere a gradului de constientizare in randul romanilor cu privire la beneficiile acestor tipuri de plati.

Astfel, incepand cu luna mai, se deruleaza campania #doarcucardul, ce vizeaza cresterea nivelului de educatie financiara. Campania integreaza componente de PR, ATL si BTL si s-a bucurat deja de recunoastere, obtinand doua premii la Romanian PR Award 2015 – Golden Award for Excellence la categoria Comunicare Financiara si Silver Award for Excellence la categoria Social Media. De asemenea, este singura campanie din Romania nominalizata la European Excellence Awards, cea mai importanta competitie de PR si comunicare din Europa, aflandu-se pe lista scurta la categoria Finance. 

Campania are doua componente majore – campania Plateste cu cardul tau MasterCard sau Maestro! Cere bonul fiscal si noi te premiem!, in parteneriat cu Asociatia InfoCons, prin care toate platile realizate la comerciantii din Romania cu cardurile MasterCard si Maestro sunt inscrise automat in trageri la sorti pentru peste 2.400 de premii in valoare de 1,7 milioane lei, si provocarea o luna #doarcucardul. Astfel, timp de 30 de zile, vedetele vor incerca sa utilizeze in viata de zi cu zi doar cardul, eliminand platile cash. Andi Moisescu, Andreea Esca, Teo Trandafir si Dana Rogoz sunt printre cei care s-a alaturat deja campaniei, povestind aventurile lunii #doarcucardul fanilor lor din social media.

Echipa MasterCard a fost formata din Georgia Baltag (Marketing Manager) si Diana Tanase (Marketing Manager).
Din echipa Golin au facut parte Andrada Busuioc (Senior Manager), Ana Trif (Senior Manager), Florin Merla (Media Associate), Alexandra Burdulea (Media Associate), Raluca Duta (Chief of the Bridge), Andra Iazageanu (Digital Specialist) si Simina Zidaru (Creative Associate).

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: