Lifestyle Companii Stiri

Proiectul rezidențial WIN Herăstrău a vândut 120 de apartamente în plină pandemie

15 iun. 2020 < 1 min

Proiectul rezidențial WIN Herăstrău a vândut 120 de apartamente în plină pandemie

Reading Time: < 1 minut

PSC Group a atins un grad de vânzare de 90% din totalul de 252 de apartamente ale proiectului situat pe Șos. Nordului, în Cartierul Francez (faza I), după ce a vândut încă 120 de apartamente din complexul rezidențial WIN Herăstrău în perioada martie-mai.

„Ne-am recalibrat orarul de lucru pentru a nu pune în pericol sănătatea angajaților noștri și ai antreprenorului general, ne-am concentrat eforturile să identificăm soluții pentru a menține ritmul execuției, am asumat costuri suplimentare și am considerat că este firesc să fie așa. Rezultatele obținute de întreaga echipă în aceste 3 luni sunt chiar peste așteptările mele”, a declarat Cristian Pascu, CEO al PSC Group.

Complexul rezidențial este dezvoltat de PSC Contractor & Developer, companie membră a PSC Group, pe o suprafață de aproximativ 11.500 mp, incluzând în prima sa fază de construcție 5 clădiri (2S+DS+P+5E), cu un termen de predare estimat pentru martie 2021. Apartamentele au între 2 și 5 camere, o înălțime utilă de 2,75 m, zone vitrate largi, finisaje și instalații premium și ultra-moderne.

În cea de a doua fază a proiectului, pentru care tocmai a pornit vânzările, PSC Contractor & Developer va construi cea de a 6-a clădire, aducând un plus de 50 de apartamente celor 252, din prima fază.

WIN Herăstrău oferă două niveluri de parcare subterană cu locuri de parcare pentru proprietari și vizitatori, zone pentru sport-fitness, loc de joacă indoor pentru copii, salon de înfrumusețare, zonă pentru servicii de curățătorie a articolelor vestimentare, zonă servicii de spălatorie auto.

PSC Group este un business de familie cu capital 100% românesc, cu experiență de aproape 30 de ani pe piața de construcții și pe cea imobiliară.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: