Management

Promovare la conducerea Coca-Cola

13 feb. 2017 2 min

Promovare la conducerea Coca-Cola

Reading Time: 2 minute

nicoleta-eftimiu-micsCoca-Cola o promovează pe Nicoleta Eftimiu la conducerea operațiunilor din România și Moldova, oferindu-i poziția de Franchise Country Manager. Aceasta a ocupat anterior poziția de Director de Marketing.

Nicoleta Eftimiu este prima femeie care a deținut această funcție în cadrul companiei. Atuurile sale sunt: dedicarea față de inovație, curajul de a face lucrurile mereu altfel și abordarea sa cu privire la resursele umane.

Managerul lucrează deja de 19 ani pentru Coca–Cola. Și-a început parcursul profesional în agenție, în poziția de Account Director pentru brand-ul Coca-Cola, iar apoi s-a alăturat echipei Coca-Cola Hellenic Bottling Company România, în poziția de Category Manager Stills and New Business. Următorul său pas în carieră l-a făcut către Coca-Cola România, unde  a ocupat funcții atât locale, cât și regionale – de la Brand Manager și până la Marketing Director.

Printre campaniile de marketing ale companiei, realizate sub conducerea Nicoletei Eftimiu se numără: lansarea Live Tweets #Haisamancamimpreuna – prima campanie de Live Tweets dezvoltată în România, lansarea conceptului global Taste the feeling – printr-o campanie de impact și un eveniment special, care a adus împreună peste 2.000 de fani într-o experiență de brand inedită sau lansarea Coca-Cola Lime – printr-o campanie manifest, care se adresează tuturor persoanelor care ies din tipare și se exprimă neconvențional.

„Mă aflu într-o continuă competiție cu mine însămi: nu m-am oprit niciodată la un singur lucru, îmi place să descopăr ce se află dincolo de „ce ar fi dacă”, să experimentez. Acesta este și crezul cu care pornesc în noua mea călătorie, mă văd ridicând ștacheta încontinuu, fie că este vorba de consolidarea și dezvoltarea echipei, fie că este vorba de inovație. Pe asta pariez în evoluția business-ului nostru”, declară Nicoleta Eftimiu.

Experiența sa în marketing face ca tranziția spre poziția de Franchise Country Manager al Coca-Cola România și Moldova să fie una cât se poate de naturală. Anterior, această funcție a fost ocupată de Petre Șandru care, începând cu anul acesta, a devenit Country Manager Coca-Cola Irlanda.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: