Companii Stiri

Quehenberger Logistics se mută în CTPark Bucharest West

9 feb. 2021 2 min

Quehenberger Logistics se mută în CTPark Bucharest West

Reading Time: 2 minute

CTP a convins Quehenberger Logistics să mute operațiunile logistice pentru Brico Depot România într-unul dintre cele mai importante parcuri ale sale – CTPark Bucharest West. Pentru a acomoda nevoile logistice ale companiei, CTP investește peste 35 milioane de euro în construcția noii clădiri.

Quehenberger Logistics, clientul CTP care operează activitatea logistică a Brico Depot România prin intermediul Kingfisher, își mută toate operațiunile din România în cadrul CTPark Bucharest West, parcul situat la km 20 pe Autostrada București – Pitești.

Noua clădire, pe care CTP o construiește pentru clientul său, va avea o suprafață de 102.000 m2 și va dispune de 12 drive-in-uri și 105 docuri. De asemenea, clădirea va fi certificată BREEAM Excellent și va dispune de peste 55.000 m2 de spații verzi, de iluminare LED în totalitate și de instalații de tratare și de utilizare a apei gri. Lucrările de construcție vor fi finalizate până în toamna acestui an.

„Ne bucură încrederea acordată de partenerii noștri cu care colaborăm deja de peste cinci ani. Mutarea întregii activități logistice în parcul nostru reprezintă confirmarea faptului că am reușit să construim o relație bazată pe încredere și pe rezultate excepționale. Vom construi noua clădire la cele mai înalte standarde de calitate, având în vedere atât experiența acumulată în anii de colaborare de până acum, cât și cerințele specifice de personalizare pentru nevoile logistice ale clienților noștri”, a spus Ana Dumitrache, Country Manager CTP România.

Quehenberger Logistics este prezent în parcurile CTP de peste cinci ani și operează peste 150.000 m2 pentru clienți precum Selgros sau PPT. Decizia Kingfisher de a muta operațiunile Brico Depot România în cadrul CTPark Bucharest West vine ca urmare a unui parteneriat de încredere între cele două companii de-a lungul timpului, dar și a nevoii producătorului de mobilă de a-și eficientiza activitatea logistică.

CTPark Bucharest West este amplasat strategic pe harta logistică a țării, la 20 km distanță de orașul București, la a doua ieșire de pe autostrada A1. În prezent, parcul oferă mai mult de 300.000 m2 închiriabili pentru peste 100 de companii din sectoarele e-commerce și logistică.

Iată cum se derulează lucrările la CTPark Bucharest West:

CTPark Bucharest West

Suprafața totală: 241,2 ha

Suprafața disponibilă pentru închiriere: 300.000 m2

În construcție: 200.000 m2

Construcții planificate: 570.000 m2

Grupul CTP este cel mai mare proprietar-dezvoltator de spații industriale și logistice de clasă A din CEE. Portofoliul grupului este format din 6 milioane de metri pătrați de proprietăți de clasă A amplasate în 100 de locații strategice din șase țări din Europa Centrală și de Est.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: