Finanțe Stiri

Raiffeisen Bank dă startul plăților prin Garmin Pay

11 dec. 2019 2 min

Raiffeisen Bank dă startul plăților prin Garmin Pay

Reading Time: 2 minute

Utilizarea Garmin Pay este gratuită, atât în țară, cât și în străinătate, iar plățile cu ceasul Garmin sunt realizate fără taxe sau comisioane suplimentare.

După activarea Garmin Pay, pentru a plăti direct cu ceasul, clienții apasă lung butonul lateral și selectează iconiță “portofel” (Wallet), apoi apropie ceasul de POS. Pentru a crește siguranță plăților, parolă din patru cifre va fi cerută o dată la 24 de ore sau atunci când ceasul Garmin este pus din nou la mâna.

Pentru activarea Garmin Pay, clienții vor descarcă pe telefonul mobil aplicația Garmin Connect, disponibilă în App Store și Google Play, și vor seta portofelul virtual în câțiva pași: selectează ceasul Garmin compatibil Garmin Pay, pe care-l dețîn; aleg o parolă din patru cifre și înrolează cardurile Raiffeisen Bank, de credit sau de debit. Fiecare card înrolat va fi confirmat printr-un cod primit prin SMS pe numărul de telefon declarat în relație cu banca.

“Ca susținători ai Raiffeisen Bank Bucharest Marathon, ai Maratonului Via Maria Theresia, dar și a altor evenimente care încurajeaza sportul ca stil de viață sănătos, ne-am dorit să le oferim sportivilor posibilitatea de a face plăți simple, chiar în timpul antrenamentelor, cu ajutorul accesoriilor ce fac deja parte din echipamentul lor. Utilizatorii de Garmin iubesc mișcarea, la fel  că noi, și mă bucur că putem să le oferim Garmin Pay, o soluție de plată care le va face viață mai simplă”, a declarat Steven van Groningen, Președinte și CEO Raiffeisen Bank

Raiffeisen Bank lansează Garmin Pay, o nouă modalitate de plată contactless la POS, inclusiv în rate fără dobândă, pentru clienții Raiffeisen Bank utilizatori de ceasuri Garmin. Ceasurile Garmin sunt cel mai des folosite pentru măsurarea performanței sportive. Astfel, Garmin Pay este o opțiune de simplă de plata mai ales pentru cei în mișcare.

Garmin Pay completează universul de plăti digitale oferite clienților Raiffeisen Bank în 2019, alături de aplicațiile de plata cu telefonul: RaiPay, pentru sistemul de operare Android, și Apple Pay, pentru iOS.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: