Finanțe

Raiffeisen Bank, dobânzi mai mari pentru depozite

21 mai 2019 < 1 min

Raiffeisen Bank, dobânzi mai mari pentru depozite

Reading Time: < 1 minut

Raiffeisen Bank anunță dobânzi promoționale, de până la 2,50%, la depozitele nou deschise pe termen de 12 luni, constituie prin canale digitale, de către clienți care își încasează veniturile prin bancă.

În cadrul acestei campanii, care se desfășoară în perioada 14 mai – 11 august 2019, persoanele fizice pot beneficia de dobânzi de până la 1,75% pe an pentru depozitele deschise pe termen de 6 luni și de până la 2,50% pe an pentru depozitele deschise pe termen de 12 luni, anunță banca, într-un comunicat de presă.

Raiffeisen Bank oferă și pentru depozitele în lei, pe termen de 24 și 36 de luni, un bonus de 0,25%, peste rata de dobânda standard, pentru clienții de casă. În plus, dacă un client de casă deschide depozitul printr-un canal digital, bonusul se majorează la 0,50% pe an. 

Prin această promoție, banca vrea să atingă mai multe obiective: răsplătește fidelitatea clienților săi, are o ofertă atractivă pentru clienți noi, încurajează folosirea canalelor digitale și stimulează economisirea, se arată în comunicat. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: