Finanțe

Inchidem sau refacem?

19 mart. 2013 < 1 min

Inchidem sau refacem?

Reading Time: < 1 minut

Cutremurele economice au subrezit serios multe dintre companiile din Romania. Insa recesiunea are si parti bune. Insolventa poate fi o oportunitate pentru reorganizarea activitatii unor companii cu scopul de a-si echilibra potentialul. 

Avem cazuri celebre de insolvente care au tinut zile intregi prima pagina a ziarelor, cum este Hidroelectrica, si care au insemnat o metoda eficienta de a scapa de contracte paguboase si de a-si repune afacerile in ordine. Avem cazuri fericite de insolvente – Flanco, care a revenit in forta – sau cazuri care urmeaza a-si stabili cadrul de reorganizare, cum ar fi Dobrogea Grup sau Murfatlar. Unul dintre cele mai recente cazuri de insolventa este compania Swan Property, care detine proiectul imobiliar Swan Office & Technology.

Articolul poate fi citit integral in varianta tipartia a revistei Biz nr. 245. Revista este disponibila la chioscurile indoor din retelele Inmedio, Hiparion, supermarketuri si in reteaua de benzinarii Agip.

Abonamentul pe un an la revista Biz este 100 RON (TVA inclus). Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta la adresa gabriela.matei@revistabiz.ro

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: