Finanțe Stiri

Raiffeisen Bank, parteneriat cu fintech-ul Keez

14/10/2019 2 min read

Raiffeisen Bank, parteneriat cu fintech-ul Keez

Reading Time: 2 minute

Raiffeisen Bank a încheiat un parteneriat cu compania Keez pentru a facilita accesul clienților IMM la soluții tehnologice noi pentru servicii de contabilitate online, anunță banca, într-un comunicat de presă.

Keez este un start-up românesc, care oferă servicii complete de contabilitate online prin intermediul platformei digitale www.keez.ro și prin aplicația “Mobile Keez”, disponibilă pentru Android și IOS. Platforma online dezvoltată de Keez este unică în România și furnizează servicii complete de contabilitate, prin intermediul unei echipe de experți contabili certificate „CECCAR”. Platforma Keez a fost lansată în 2018 și e utilizată de peste 500 de clienți din toată țara.   

Un beneficiu inedit și mult apreciat al platformei Keez este dat de posibilitatea încărcării documentelor justificative (chitanțe, facturi etc.) prin scanare cu telefonul mobil, întregul procesul de înregistrare al acestora fiind rapid, eficient și sigur datorită multiplelor automatizări. 

„Am ales să adresăm nevoi clasice ale afacerilor clienților noștri printr-un instrument online, ușor accesibil, simplu de utilizat și disponibil 24/7. Pe lângă operațiunile de înregistrare contabilă, soluția Keez oferă firmelor rapoarte de management financiar, servicii de facturare online și administrare salariați. Astfel, clienții noștri vor putea să se dedice mai mult dezvoltării afacerii lor, fiind degrevați de sarcini administrative consumatoare de timp. Facem astfel un alt pas înainte în completarea serviciilor noastre, cu obiectivul de a simplifica viața de zi cu zi a antreprenorilor și firmelor mici și mijlocii“, a declarat reprezentantul Raiffeisen Bank – Raluca Nicolescu, Director Executiv IMM.    

,,Keez a adăugat serviciilor standard de contabilitate ingrediente ca digital, cloud, mobile, machine learning, AI și pune la dispoziția celor peste 500 clienți un pachet integrat de <professional services & technology> care revoluționează felul în care antreprenorii se raportează la contabilitate. Astăzi, antreprenorii, cu ajutorul Keez, au toată firma în buzunar: toate documentele financiare, contabile, toate rapoartele sunt disponibile prin intermediul aplicației <Mobile Keez>, pe Android și iOS, dar și pe laptop sau desktop, în aplicația web dedicata”, a spus Daniel Mateescu, CEO și fondator Keez.

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă