Lifestyle Stiri

Unde își fac românii vacanța de iarnă?

17 oct. 2016 < 1 min

Unde își fac românii vacanța de iarnă?

Reading Time: < 1 minut

Românii se pare își fac vara sanie și iarna car: Un studiu recent realizat de agenția de marketing online Today’s arată că în ultima săptămână din august, căutările pentru oferte de schi în Austria s-au dublat față de lunile de vară.

Un studiu recent realizat de firma de marketing online a arătat că românii se interesează de ofertele turistice pentru schi încă din perioada verii, iar destinațiile preferare sunt, la fel ca anul trecut Austria și Bulgaria. Potrivit informațiilor Today’s, în ultima săptămână din august căutările pentru cuvinte cheie „oferte schi Austria” s-au dublat față de lunile de vară, iar în septembrie acestea cu crescut cu până la 500%.  

Tendința de creștere a căutărilor pentru vacanțe la schi în stațiunile din Austria se menține toamna, iar vârful este atins în decembrie și ianuarie, când românii iau decizia finală privind alegerea destinației de concediu. Odată cu terminarea concediilor, căutările pe acest segment încep să scadă spre sfârșitul lunii ianuarie.

O concluzie interesantă a studiului realizat de agenția de marketing online Today’s, este legată de interesul românilor pentru ofertele la schi în Bulgaria. Tendința în acest caz este complet diferită față de Austria. Astfel căutările pentru sintagma „oferte schi Bulgaria” sunt mult mai numeroase în lunile de vară. Sper exemplu, în luna iulie căutările au crescut cu 127% față de luna mai. Acest lucru poate fi explicat prin decizia mai rapidă de cumpărare pe care o iau cei interesați de un concediu la schi în Bulgaria, care aleg din timp oferta dorită și astfel nu mai sunt interesați să caute alte opțiuni în lunile de toamnă, explică experții Today’s.

Foto: Biroul Național de Turism al Austriei

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: