fbpx
CSR Stiri

Raiffeisen investeste in comunitate

22/06/2015

author:

Raiffeisen investeste in comunitate

Raiffeisen Bank a publicat Raportul de Responsabilitate Corporativa 2014. Acesta prezinta implicarea in comunitate si impactul proiectelor sustinute de banca. Raiffeisen Bank investeste anual in comunitate aproximativ 2 milioane de euro, pe 5 directii strategice: educatie financiara, sport, arta si cultura, ecologie urbana si asistenta sociala. Alaturi de companie si angajatii bancii se implica in actiuni de voluntariat si colectarea de fonduri.

Proiectele mari ale bancii, ce au crescut cu fiecare an sunt: inchiriere de biciclete in orase – I’Velo, studentObike, Festivalul de Teatru de la Sibiu, Festivalul SONORO, dar si Maratonul International de la Bucuresti. Raiffeisen Bank a fost pentru prima oara sponsor la Transilvania International Film Festival in anul 2014.

In 2014, investitiile comunitare au cumulat 7.58 milioane de lei investitie comunitara, iar 35% din investitii au fost in proiecte de mediu (fata de 19% in 2013). De acestea au beneficiat peste 260.000 de persoane in intreaga tara.

Managementul responsabil a insemnat aproximativ 358.466 kg de hartie reciclata, 42.974 kg DEEE-uri reciclate si 94.952 l carburanti economisiti.

Banca enumera printre cele mai ample proiecte pe care le sustin, dar si cu impact mare asupra mediului: I’Velo, StudentObike, Biciclete cu cravata, Green Business Index.

Raiffeisen Bank a dezvoltat proiectul “RStyle” – un program de pastrare a echilibrului intre viata profesionala si persoanala a angajatilor , care a avut in 2014 peste 1.800 de participanti la diverse activitati din mai multe zone de interes, precum dezvoltare personala, parenting, activitati sportive in echipa etc.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE