Companii Stiri

Brutăriile Paul introduc sortimente noi de eclere dulci şi sărate

3 iul. 2017 < 1 min

Brutăriile Paul introduc sortimente noi de eclere dulci şi sărate

Reading Time: < 1 minut

Brutăriile Paul introduc în meniu şase tipuri de eclere, trei sărate şi trei dulci. Noutatea colecţiei sunt sortimentele de eclere sărate, primele pe piaţa locală, special create pentru consumatorii care îşi doresc să încerce mixuri îndrăzneţe.  

Patiserii Paul au ales ingredientele din noua gamă astfel încât eclerele să poată fi savurate pe întreaga perioadă a zilei, fie ca mic dejun sau ca gustare la cină. Aromele au fost reinventate într-o colecţie originală. Iubitorii de dulce îşi pot oferi un moment de răsfăţ cu cele trei tipuri de eclere dulci – Éclair Menthe Chocolat cu cremă de ciocolată, mentă şi mascarpone, Chantilly Fruits cu cremă de vanilie, cremă de lămâie, dulceaţă de zmeură, frişcă şi zmeură sau Éclair a la Rose, cu cremă de vanilie, mascarpone, aromă de trandafir, perfecte pentru zilele însorite de vară.

În ceea ce priveşte eclerele sărate, acestea sunt: Éclair Sesame Saumon cu somon şi cremă de brânză cu lămâie şi merişoare confiate, Éclair Camembert cu nuci şi dulceaţă de smochine, alături de Éclair Pavot Jambon Cru care conţine cremă de brânză şi sos pesto, prosciutto şi rucola.

Colecţia de eclere este disponibilă în toate brutăriile Paul, inclusiv cele de tip chariot, până în luna august 2017.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: