Stiri

Un copil de 12 ani va absolvi facultatea, după ce a luat ore suplimentare în pandemie

29 apr. 2021 2 min

Un copil de 12 ani va absolvi facultatea, după ce a luat ore suplimentare în pandemie

Reading Time: 2 minute

Un copil de 12 ani din Carolina de Nord va absolvi liceul și facultatea, după ce a folosit timpul liber din timpul pandemiei pentru a lua câteva ore suplimentare la școală, relatează CNN, citat de Educațieprivată.ro.

El va deveni absolvent de liceu și facultate în aceeași săptămână.

Wimmer a finalizat patru ani de școală într-un singur an calendaristic: doi ani de liceu și doi ani de cursuri universitare asociate. El va absolvi Colegiul Comunitar Rowan-Cabarrus pe 21 mai și Liceul Concord Academy pe 28 mai, unde este șef de promoție.

Elevul urma cursuri cu dublă înscriere și și-a dat seama că, în ritmul pe care îl urma, avea nevoie doar de alte câteva clase pentru a obține diploma de student asociat până la absolvirea liceului.

Băiatul este interesat de robotică

Copilul, care este foarte interesat de robotică, a declarat pentru CNN că este genul de persoană pasionată „de matematică și știință”. A avut întotdeauna o afinitate pentru tehnologie, spunând că la vârsta de 18 luni, când a primit primul său iPad, s-a întrebat cum funcționează.

El a învățat aproape tot ce știe despre programare și robotică singur și și-a creat propriul startup, numit Reflect Social, care „combină platformele sociale populare cu dispozitive Internet of Things (IoT), oferind o nouă experiență socială dinamică”, potrivit site-ului său .

Antreprenor la 12 ani

„Scopul meu antreprenorial este să construiesc o tehnologie care să le permită oamenilor să ducă o viață mai bună”, a spus copilul în vârstă de 12 ani.

Părinții lui Wimmer au spus că sunt mândri de persoana pe care a devenit fiul lor.
„Dacă o ușă este încuiată, va afla un alt mod de a afla cum să-și îndeplinească obiectivele”, a declarat mama sa, Melissa Wimmer, pentru CNN.


Odată cu absolvirea la doar câteva săptămâni distanță, Wimmer a spus că acum cântărește multe opțiuni pentru următorii săi pași.
Aceste opțiuni includ oferte de locuri de muncă în și în afara Statelor Unite, continuarea educației în școală sau o bursă care îi va permite să-și dezvolte startup-ul.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: