Companii Finanțe Stiri

Rate suplimentare prin CardAvantaj si Fidelicard

aug. 13, 2015 2 min

Rate suplimentare prin CardAvantaj si Fidelicard

Reading Time: 2 minute

Clientii Bucuresti Mall si Plaza Romania se pot bucura, pana pe 15 septembrie, de cinci rate suplimentare fata de cele existente deja, la orice cumparatura in reteaua de magazine partenere CardAvantaj din Bucuresti Mall si Plaza Romania. In plus, detinatorii CardAvantaj care au si Fidelicard primesc o rata in plus, ajungand la sase extrarate, la ambele centre comerciale, anunta Grupul Anchor, intr-un comunicat de presa.

CardAvantaj este primul card de credit in lei pentru cumparaturi in rate fara dobanda, cu utilizare atat nationala, cat si internationala, emis de catre Credit Europe Bank Romania. In mod obisnuit, clientii posesori ai unui CardAvantaj ce detin si Fidelicard beneficiaza de doua rate in plus pe acest card de credit pentru cumparaturile facute in magazinele partenere din cele doua mall-uri. Mai mult, daca detinatorul unui CardAvantaj aplica online pentru Fidelicard, el primeste patru bilete la Cinema Movieplex – aflat in incinta Plaza Romania – cu o reducere de 50%. Totodata, posesorii de Fidelicard care aplica pentru CardAvantaj sunt exceptati de la plata comisionului de administrare cont curent in primul an si primesc un bonus de 50 de lei la prima tranzactie, indiferent de valoarea ei.

Programul Fidelicard face parte din strategia de dezvoltare si modernizare pentru Bucuresti Mall si Plaza Romania. Eliberarea Fidelicardului (fie el Standard, Family sau Junior) este gratuita.

Grupul Anchor este prezent in Romania din 1997, fiind unul dintre cei mai puternici jucatori de pe piata prin portofoliul sau de proiecte de retail, rezidentiale și cladiri de birouri. Anchor Grup a construit in Romania București Mall primul centru comercial modern la nivel local. De asemenea, grupul detine Plaza Romania, Anchor Plaza, prima cladire de birouri de clasa A integrata cu un centru comercial, și InCity Residences, ansamblu rezidential situat in centrul Capitalei. Valoarea totala a investitiilor efectuate pana in prezent se ridica la peste 350 milioane euro.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: