Marketing Stiri

Inscrieri la Scoala IAA

19 iun. 2014 < 1 min

Inscrieri la Scoala IAA

Reading Time: < 1 minut

In perioada 18 iunie – 21 iulie, cei care vor a se inscrie la cursurile Scolii IAA beneficiaza de 15% reducere pentru Modulul Fundamentals of Marketing & Communication, Modulul Strategic Marketing & Communication, Modulul Digital Marketing & Communication si Modulul Leadership in Marketing & Communication.

Pentru mai multi inscrisi dintr-o companie se acorda beneficii suplimentare.

Modulul Fundamentals of Marketing & Communication, se adreseaza persoanelor angajate in departamentele de marketing, comunicare sau publicitate, cu studii superioare si cu maxim 3 ani de experienta in domeniu. Cursurile vor incepe in luna septembrie 2014 si se vor desfasura pe parcursul a 18 de zile.

Modulul Strategic Marketing & Communication se adreseaza specialistilor si managerilor din industrie, cu studii superioare si cu experienta in domeniu de la 4 pana la maxim 7 ani. Cursurile vor incepe in una octombrie 2014 si se vor desfasura pe parcursul a 20 de zile.

Modulul Digital Marketing & Communication se adreseaza mid managerilor si seniorilor din agentii si companii (account manageri, senior account manageri, account directori, brand manageri, senior brand manageri si strategic planneri) – care doresc sa invete cum sa intregreze in mod strategic digitalul in planurile de marketing si comunicare .Cursurile vor incepe in lunaoctombrie 2014 si se vor desfasura pe parcursul a 18 zile.

Modulul Leadership in Marketing & Communication este un program de training intensiv adresat tuturor antreprenorilor si managerilor cu peste 10 ani experienta si care detin pozitii de top management. Cursurile acestui modul urmaresc, in principal, dezvoltarea abilitatilor de leadership inspirational, gestionarea si sustinerea inovatiei, conducerea proiectelor de schimbare si transformare, dar si gestionarea aspectelor organizatorice si de conducere a resursei umane. Cursurile vor incepe in luna noiembrie 2014.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: