Antreprenori by eMAG Stiri

Raul Ciurtin, antreprenorul anului 2015

nov. 12, 2015 2 min

Raul Ciurtin, antreprenorul anului 2015

Reading Time: 2 minute

Titlul “Antreprenorul Anului” la editia din 2015 a Galei “Campioni in Business” i-a fost acordat lui Raul Ciurtin, presedintele companiei Albalact, cel mai mare producator autohton de lactate.

Trofeul este o recunoastere a ambitiei, sustinuta de inovatie, de care Raul Ciurtin a dat dovada de-a lungul activitatii sale antreprenoriale, culminand cu anul 2014, cand a reusit sa claseze Albalact in fruntea celor mai mari producatori de lactate. Printre brandurile de referinta ale Albalact se numara Zuzu, Fulga, Raraul si Poiana Florilor. Premiul i-a fost inmanat de Adrian Mihai, fondatorul Fan Courier, “Antreprenorul Anului” 2014.

In cadrul Galei “Campioni in Business” au fost premiate si zece companii cu cele mai mari si mai spectaculoase cresteri ale cifrei de afaceri si ale numarului de angajati din regiunea Muntenia.

Cei zece Campioni in Business au fost impartiti in patru categorii: companii care au fost premiate in cadrul editiilor anterioare ale proiectului si care au continuat sa aiba rezultate semnificative in business, companii cu cifra de afaceri intre 3 si 15 milioane de euro, companii cu cifra de afaceri de peste 15 milioane de euro si companii care au fost premiate pentru viziune in business.

Campionii in Business din Muntenia in acest an sunt: Fan Courier Express SRL, Adrem Industries SRL,  Softrans SRL Dol, Forja Rotec SRL Buzau, Shipyard ATG Giurgiu SRL, Linex Wolf SRL  Dolj, Nimet SRL Bucuresti, Preturi pentru tine SRL, General Leasing SA, Hofigal Export Import SA.       

Aflat la cea de-a V-a editie, “Campioni in Business” descopera, promoveaza si premiaza, in fiecare regiune din Romania, cele mai performante companii, conduse de oameni de afaceri indrazneti si vizionari.

In cadrul editiei din acest an, au fost premiate un numar de 12 companii din regiunea Moldova, cu o cifra de afaceri cumulata de 1,2 miliarde de lei, zece companii din regiunea Transilvania, cu o cifra de afaceri cumulata de 1,1 miliarde de lei, si zece companii din regiunea Muntenia, cu o cifra de afaceri cumulata de 1,1 miliarde de lei.

Partenerii evenimentului, Enterprise Investors,  BCR, Pwc Romania, Asociatia Triple Helix si Ziarul Financiar, au acordat trofeele in functie de transparenta operatiunilor, spiritul inovator, implicarea in comunitatile locale si valoarea adaugata adusa mediului de business local.

Gala “Campioni in Business” a avut loc miercuri, 11 noiembrie, la Biavati Events, din Bucuresti, si a reunit peste 150 de antreprenori locali, oameni de afaceri, investitori, consultanti de business si analisti.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: