BizRemote by certSIGN Finanțe Stiri

BRD, un nou credit pentru dezvoltarea producătorului de mobilă Aramis

30 iun. 2020 < 1 min

BRD, un nou credit pentru dezvoltarea producătorului de mobilă Aramis

Reading Time: < 1 minut

BRD Groupe Société Générale a acordat un credit de 20 de milioane de lei companiei Aramis Invest din Baia Mare. Suma este destinată a acoperi nevoia de capital de lucru a producătorului de mobilă, anunță banca, într-un comunicat de presă.

”Continuăm, în această perioadă, să fim alături de producătorii români, sprijinind repornirea economiei după perioada dificilă a epidemiei de Covid-19. Sprijinind companiile românești, contribuim la păstrarea locurilor de muncă și la consolidarea economiei. Suntem onorați să însoțim compania Aramis în dezvoltarea ei”, a declarat Yves Lallemand, Directorul General adjunct al BRD, coordonatorul activității de corporate banking.

”Privim viitorul cu încredere și de aceea ne urmărim obiectivele de dezvoltare chiar și în condiții mai puțin favorabile, cu atât mai mult cu cât avem alături, pe termen lung, un partener bancar solid de anvergura BRD”, a spus Alexandru Griguță, directorul financiar al Aramis Invest.

La începutul acestui an, BRD Groupe Société Générale a mai acordat companiei Aramis Invest o finanţare în valoare de de 54 milioane lei pentru a acoperi nevoile de capital de lucru şi investiţiile necesare pentru a crește și dezvolta activitățile de producție.

Fondat în anul 1994, grupul Aramis este cel mai mare producător de mobilă din România și unul dintre cei mai mari exportatori ai țării. Specializată în producția de mobilă, compania și-a extins, începând cu 2009, gama de produse către spumă poliuretanică flexibilă, saltele și perne. Cu o cifră de afaceri care depășește 1 miliard de lei, Aramis are aproximativ 5000 de angajați.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: