Stiri Tech

Razer Blade Pro 17, un laptop cu public exclusivist

22 mai 2020 < 1 min

Razer Blade Pro 17, un laptop cu public exclusivist

Reading Time: < 1 minut

Gamerii profesioniști, dar și designerii, trebuie să își verifice bugetul pentru noul model de laptop de la Razer: Blade Pro 17.  Noul model este disponibil fie cu un ecran cu rezoluție 4K și refresh rate de 120 Hz,  fie cu rezoluție Full-HD și refresh rate de 300Hz, în funcție de nevoile profesionale ale utilizatorului.

Noile ecrane afișează conținutul generat de combinația dintre procesoarele Intel și soluțiile grafice Nvidia, inclusiv Intel Core i7-10875H, procesorul cu opt nuclee din cea de-a zecea generație, respectiv Nvidia GeForce RTX 2080 Super.

Pentru a maximiza performanța oferită, noul Blade Pro 17 utilizează un sistem de răcire de tip vapor chamber ce permite o bună disipare a căldurii, dar și un sistem suplimentar de răcire activă ce utilizează două ventilatoare.

Blade Pro 17 este echipat cu un cititor de carduri SD UHS-III, port USB-C Thunderbolt 3, port HDMI 2.0B, port Ethernet de 2.5Gb și Wi-Fi 6. În plus, portul USB-C poate fi folosit pentru încărcarea dispozitivului în situații de urgență prin intermediul unui adaptor de 20V USB-C. Nu lipsește nici camera web HD, integrată deasupra ecranului, care datorită senzorului IR oferă suport pentru tehnologia    Windows Hello.  

Noul Razer Blade Pro 17 pornește de la prețuri de 2899,99 euro, urmând să devină disponibil spre sfârșitul lunii, mai întâi în SUA și Canada, apoi în Europa și Asia.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: