Business Management Stiri Tech

Răzvan Copoiu, noul director Signify Europa de Sud-Est

26 aug. 2020 < 1 min

Răzvan Copoiu, noul director Signify Europa de Sud-Est

Reading Time: < 1 minut

Începând cu data de 17 august 2020, Răzvan Copoiu ocupa poziția de Director General al Signify România și al altor 9 țări din Europa de Sud-Est (Slovenia, Croația, Serbia, Bulgaria, Republica Moldova, Albania, Muntenegru, Bosnia-Herțegovina și Macedonia de Nord).

Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul energetic și industrial, Răzvan Copoiu va coordona activitatea comercială a țărilor pe care le are în subordine, urmărind consolidarea poziției de lider a companiei pe zona de iluminat inteligent și IoT.

Răzvan Copoiu vine cu o expertiză vastă în managementul vânzărilor B2B de echipamente electrice, în domeniul energiilor regenerabile și al automatizărilor industriale, dar și al soluțiilor software, IoT și Cloud based.

Răzvan Copoiu a absolvit Universitatea Politehnică din București și Ecole Superieure de Electricite SUPELEC din Paris, dar și un Executive MBA în cadrul ASEBUSS București. El a lucrat în companii precum ABB, Alstom, Siemens și cel mai recent la Schneider Electric, unde a condus activitatea comercială a 14 țări din Europa de Sud Est pe zona de Industrie.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: