Antreprenori by eMAG BizRemote by certSIGN Stiri

Redacția Biz lucrează o zi de la Beans & Dots

26 mai 2021 2 min

Redacția Biz lucrează o zi de la Beans & Dots

Reading Time: 2 minute

De peste un an lucrăm remote, dar echipa Biz și-a propus să încerce ceva diferit pentru o zi: să lucreze din cafeneaua Beans&Dots @ MARe.

Este cea mai noua cafenea Beans&Dots, deschisă în cadrul Muzeului de Artă Recentă (MARe), unde am experimentat noua realitate de după redeschiderea HoReCa și am văzut ce facilități pot avea cei care vor să lucreze remote după pandemie.

Suntem obișnuiți să ne mutăm redacția în marile capitale ale lumii, după experiența #BizWorld din ultimii zece ani. Acum, descoperim ce oferă Bucureștiul celor care au adoptat modelul de muncă la distanță.

Marta Usurelu
Marta Ușurelu, Owner Biz

Susținere pentru antreprenori

Alexandru Aron și Anca Ungureanu, cofondatori Beans & Dots

Revista Biz susține de peste 21 de ani antreprenorii și businessurile care fac lucrurile să se miște.

Proiectul Biz la Beans&Dots arată că există companii care doresc să transmită către public informații relevante într-un mod inovator, autentic și interactiv, dincolo de comunicarea tradițională.

Cafeneaua Beans & Dots deschisă în cadrul Muzeului de Artă Recentă

În timp ce alte businessuri din HoReCa s-au resemnat și au așteptat ca pandemia să treacă, Beans & Dots s-a implicat activ în susținerea sectorului.

Una dintre inițiativele remarcabile ale companiei în perioada de lockdown a fost campania „Susținem Afacerile Mici”, derulată alături de IaLoc.ro, care permitea oricui să cumpere gift vouchere de la peste 125 de businessuri mici, pe care să le poată cheltui la redeschiderea acestora.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: