Brand Focus Stiri

Regina Maria este furnizor exclusiv de sănătate al delegației României la Jocurile Olimpice de la Tokyo

17 iun. 2021 2 min

Regina Maria este furnizor exclusiv de sănătate al delegației României la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Reading Time: 2 minute

Rețeaua de sănătate Regina Maria este furnizorul exclusiv de sănătate pentru testarea delegației României care va participa la această ediție a Jocurilor Olimpice.

„Alegerea Rețelei Regina Maria ca furnizorul agreat de sănătate pentru testarea delegației olimpice a României prezente la această ediție a Jocurilor Olimpice a fost una firească. Ne-am bucurat să aflăm că Rețeaua de sănătate Regina Maria face parte din lista laboratoarelor agreate la nivel mondial de Comitetul de Organizare a Jocurilor Olimpice Tokyo 2020. Operatorul de sănătate a îndeplinit cu succes toate formalitățile necesare pentru ca sportivii noștri să se simtă în siguranță. Profesionalismul și implicarea specialiștilor Rețelei de sănătate Regina Maria au contribuit la desfășurarea în condiții de siguranță a pregătirii sportive premergătoare participării la Jocurile Olimpice Tokyo 2020, în contextul pandemiei Covid-19.”

Mihai Covaliu, Președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român

Jocurile Olimpice de Vară, ediția Tokyo 2020, vor avea loc între 23 iulie – 8 august 2021, într-un context special. Din acest motiv, organizatorii au impus condiții de siguranță sporite pentru ca toți sportivii, antrenorii, dar și participanții să se bucure de spiritul olimpic fără griji pentru sănătatea lor.

„Suntem extrem de onorați să fim furnizorul agreat de Comitetul Olimpic și Sportiv Român pentru a testa sportivii care ne vor reprezenta la această ediție a Jocurilor Olimpice. Acest parteneriat se bazează pe expertiza noastră acumulată în cei 26 de ani de activitate.”

Fady Chreih, CEO Rețeaua de Sănătate Regina Maria

Măsuri de siguranță pentru testele de laborator Regina Maria

Rețeaua de sănătate Regina Maria a adoptat standarde riguroase pentru a exclude orice posibilitate de fraudă sau falsificare a rezultatelor emise de laboratoarele sale. Din decembrie 2020, au fost introduse elemente de siguranță pe toate buletinele de analize emise de Rețea.

Fiecare buletin de analize are asociat un cod QR unic, ceea ce asigură trasabilitatea și calitatea rezultatelor. Prin simpla scanare a codului QR, se poate verifica autenticitatea rezultatului, prin vizualizarea variantei digitale a buletinului de analize. 

În plus, fiecare buletin de analize poartă atestarea specialiștilor Regina Maria acreditați să utilizeze cele mai noi tehnologii de laborator. Investițiile în digitalizare oferă tuturor pacienților Rețelei acces rapid către rezultatele testelor efectuate, de orice natură ar fi acestea, prin simpla accesare a contului din aplicația mobilă Regina Maria sau folosind site-ul www.reginamaria.ro. Toate analizele efectuate în Rețea sunt disponibile în secțiunea dedicată Dosarului Medical, pentru a putea fi corelate oricând cu istoricul medical personal al fiecărui pacient.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: