Regina Maria inaugureaza o noua policlinica

Reteaua de Sanatate Regina Maria a inaugurat cea de-a doua policlinica din Pitesti, dupa o investitie de 700.000 de euro. 

La trei ani de la deschiderea primei policlinici din Pitesti, Regina Maria isi consolideaza prezenta in acest oras prin inaugurarea unei noi policlinici amplasate central – Regina Maria Bratianu. Cu o investitie de 700.000 de euro, noua clinica este localizata in Pitesti Business Forum si duce mai departe angajamentul operatorului privat de a sustine calitatea inalta a actului medical, precum si grija pentru sanatatea femeii si a copilului.

Policlinica Regina Maria Bratianu se intinde pe doua niveluri, are o suprafata de 500 mp, dispune de 12 cabinete de consultatii si ofera expertiza in peste 15 specializari medicale. Dotata cu echipamente medicale de ultima generatie si avand o echipa de 20 de medici, noua clinica se remarca printr-un centru dedicat de obstetrica – ginecologie, centru de pediatrie si servicii interdisciplinare de diagnostic. In noua policlinica vor oferi consultatii si medici din Bucuresti.

“Inaugurarea Policlinicii Bratianu confirma angajamentul nostru de a fi alaturi de pitesteni cu servicii medicale de inalta calitate, avand in acelasi timp un dublu rol: acela de angajator si de partener pentru companiile din zona. Policlinica Bratianu urmareste deservirea unei baze locale de peste 29.000 de abonati din judetul Arges. Astfel, Reteaua de sanatate Regina Maria isi asuma misiunea de a avea grija de sanatatea tuturor actorilor din mediul de business local, inclusiv mari companii precum Dacia Groupe Renault – un parteneriat inceput cu 10 ani in urma si care continua si astazi”, spune Fady Chreih, CEO Regina Maria.

Printre specialitatile medicale disponibile, in noua clinica se numara: alergologie si imunologie, boli de nutritie si metabolice, boli infectioase, cardiologie, dermatologie, gastroenterologie, pediatrie, unitate ORL si unitate de oftalmologie, ecografie si altele.