Companii Stiri

Renania, profit in crestere cu 34%

5 iun. 2015 2 min

Renania, profit in crestere cu 34%

Reading Time: 2 minute

Dinamica pietei locale de siguranta si sanatate ocupationala se accelereaza. Din ce in ce mai multi jucatori de nisa se implica in actiuni cu rol educativ, ce se axeaza pe preventie – cel mai eficient instrument de protectie a angajatilor, management al riscurilor si de control al costurilor din aria de SSM. Iar investitiile in echipamente moderne cresc de la an la an.

Renania, liderul local al industriei de profil, a inregistrat anul trecut o crestere a profitului net cu 34% si cu 16% a cifrei de afaceri, arata rezultatele auditate de Deloitte.

Dupa modernizarea businessului ca urmare a investitiei masive in tehnologie, dublata de recrutari inspirate si o noua strategie de relationare cu clienti, furnizori si parteneri prin Renania Academy Safety Forum, Renania inregistreaza cresteri consistente. Astfel, in 2014, versus 2013, profitul net a crescut cu 34 %, in vreme ce cifra de afaceri a crescut si ea cu 16 %. Mai mult, in trimestrul 1 al anului 2015, cifra de afaceri a crescut cu 20%, se arata intr-un comunicat Deloitte.

“Rezultatele financiare auditate de Deloitte, una dintre companiile din Big Four, sunt o validare a strategiei pe care mi-am propus s-o implementez atunci cand, in urma cu trei ani, am preluat mandatul conducerii companiei. Viziunea propusa actionarilor – aceea de a restructura compania aliniind toate procesele si activitatile la tehnologie de ultima generatie, dublata de infuzie serioasa de capital uman pregatit sa practice anticipatia, evadarea din zona de confort si performanta ca normalitate au dus o companie care deja detinea o pozitie de leadership pe o noua frecventa a rezultatelor spectaculoase. Nu a fost un proces simplu, caci la inceput, mai ales pentru veterani, era mai greu de inteles nevoia reinventarii, intr-o companie care mergea deja bine. Timpul insa a demonstrat ca aceasta a fost directia de urmat daca ne doream sa performam in acelasi ritm pe termen lung. Stiind care sunt planurile echipei de management a Renania, am certitudinea ca vestile bune nu se vor opri aici”, a declarat Florentina Taudor (foto), Director General, Renania.

Renania este liderul industriei de „safety” in Romania, cu o traditie de 19 ani in importul, distributia si consultanta in domeniul sigurantei ocupationale. Compania a inregistrat in 2014 o cifra de afaceri record – peste 23 de mil. euro si este pionier in educatie in aria securitatii si sanatatii in munca prin parteneriate strategice si prin proiectul Renania Academy Safety Forum, serie de evenimente de afaceri desfasurata in prezent in Romania si Republica Moldova.

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: