Lifestyle Stiri

Revelion în pandemie: Peste 2.000 de români își vor petrece vacanța de iarnă la soare

5 oct. 2020 2 min

Revelion în pandemie: Peste 2.000 de români își vor petrece vacanța de iarnă la soare

Reading Time: 2 minute

Cei care vor o vacanță de iarnă la soare au mai multe variante de Revelion pe zboruri charter de la București. Paralela 45 estimează că mai mult de 2.000 de români își vor petrece vacanța de iarnă în Hurghada, Sharm el Sheikh, Antalya și Heraklion.

Pachetele pornesc de la 388 de euro/persoană, cu toate taxele incluse, și au reduceri de până la 33% în perioada de Early Booking. Charterele iernii spre Hurghada pornesc pe 20 decembrie. Sunt programate două curse în decembrie, care cuprind Crăciunul și revelionul, și încă două în prima parte a lunii ianuarie. Pachetele de vacanță au o durată de șapte nopți și costă de la 478 de euro/persoană, în funcție de hotelul ales, de tipul de masă.

Spre Sharm el Sheikh sunt programate tot patru curse săptămânal, începând din 19 decembrie și până la jumătatea lunii ianuarie 2021. Vacanța de iarnă în Sharm el Sheikh costă de la 498 de euro/persoană.

În Antalya se organizează o vacanță de Revelion, în perioada 30 decembrie – 5 ianuarie, și o alta, de cinci nopți, începând din 5 ianuarie. Prețul de pornire este de 388 de euro/persoană. Vacanța de Revelion în Heraklion, Creta, începe pe 28 decembrie, durează cinci nopți și costă de la 534 de euro/persoană.

“Multe dintre programele de vacanță pe charter au reducere în primele săptămâni de la lansare, cele mai mari, de până la 33%, fiind oferite de partenerii turci. Termenele de plată stabilite sunt de 10% la înscriere, 40% cu 45 de zile înainte de plecare și restul cu 14 zile înainte de zbor. Recomandăm turiștilor noștri, indiferent de vacanță și destinație, ori vârstă, să încheie și o asigurare medicală&storno, care îi scutește de bătăi de cap în situații imprevizibile”, declară Alin Burcea, proprietarul Paralela 45.  

Pe lângă charterele iernii spre destinații însorite, turoperatorul are în ofertă și vacanțe în România, în zonele montate și balneare, unde hotelierii au anunțat deja programe speciale de sărbători, dar și în Bulgaria.

foto: © Oleh Panasenko | Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: