fbpx
Companii

Revista Biz îsi mută redacția în Paris

08/12/2016

author:

Revista Biz îsi mută redacția în Paris

Dacă este ianuarie, este Biz World! Este deja o tradiție, pentru al șaptelea an consecutiv echipa revistei se mută într-o mare capitală a lumii pentru a lua pulsul afacerilor care influențeză economia lumii.

Timp de o săptămână, jurnalistii Biz merg la Paris, în perioada 23 – 28 ianuarie, pentru al șaptelea număr al revistei realizat integral în afara României. Echipa va realiza în principalele orașe din Franța interviuri, articole și sedințe foto. Toate acestea se vor regăsi în paginile revistei care va fi publicată la mijlocul lunii februarie 2017.

Vom descoperi la ele acasă branduri cu tradiție care continuă să facă istorie, lideri de business, povești fascinante și oameni care conduc destinele celor mai importante companii frantuzești, dar și români care au reușit să-și construiască cariere de succes. Între întâlnirile stabilite până în acest moment sunt interviuri și reportaje cu oficiali ai Pernod Ricard, Lillet, G.H. Mumm, Martell, AirFrance, Gameloft, Ubisot, Société Genéralé, Groupama, Ėcole des Hautes Etudes Commerciales de Paris, Jean Paul Gaultier, Renault, BlaBla Car, Mazars, Alstom. De asemenea, vom sta de vorbă cu ambasadorul României în Franța, Luca Niculescu, și ambasadorul Franței în România, François Saint Paul.

Proiectul Biz World, lansat în 2011, ia pulsul schimbărilor la nivel mondial în centrele de putere politică și economică ale lumii. La fiecare început de an, redacția Biz se mută timp de o săptămână în locurile care contează în dinamica globalizării. Redacția Biz a fost la Bruxelles – inima Uniunii Europene, Londra – centrul financiar al continentului, New York & Silicon Valley – locurile în jurul cărora gravitează businessurile globale, Berlin – noul hub digital al planetei, Singapore – orașul-stat unde viitorul este deja prezent și Viena, capitala Austriei, al doilea investitor străin ca mărime din România.

BizFranța este un proiect editorial unic in Romania  și este susținut de Pernod Ricard, Lillet, G.H. Mumm, Martell și AirFrance.

Foto: © Filipefrazao84 | Dreamstime.com – The Famous City Of Paris At Night In France Photo

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE