Finanțe Stiri Tech

Revolut vine în România din luna mai

17 apr. 2018 2 min

Revolut vine în România din luna mai

Reading Time: 2 minute

Compania promite deschiderea unui cont în mai puțin de trei minute, transferuri interne și internaționale gratuite și plăți în străinătate fără comisioane ascunse.

Revolut, va deschide un birou în România în luna mai, a anunțat Andrius Biceika, Head of Country Managers. Formată dintr-un Country Manager și o echipă de marketing, echipa locală a Revolut va fi responsabilă de creșterea și dezvoltarea pieței din România.

Revolut le permite utilizatorilor, după deschiderea unui cont curent în aplicație, să efectueze transferuri domestice și internaționale gratuite, să dețină și să schimbe 25 de monede folosind cursul de schimb interbancar și să cheltuie bani în întreaga lume, în 130 de monede, fără taxe și comisioane ascunse, folosind un card contactless Visa sau MasterCard. Platforma Revolut permite utilizatorilor și să cumpere și să tranzacționeze criptomonedele Bitcoin, Litecoin și Ethereum.

Compania are deja peste 25.000 de utilizatori în România, care în 2017 au cheltuit 3 milioane de dolari. Revolut spune că acești utilizatori au economisit peste 150.000 de dolari alegând Revolut în detrimentul băncilor tradiționale.” Am ajuns la aceste rezultate organic, fără investiții în marketing. Suntem convinși că putem depăși 100.000 de utilizatori în România până la finalul anului cu susținerea echipei locale”, a spus Andrius Biceika, Head of Country Managers, Revolut. Compania a atras până în prezent peste 1.800.000 de utilizatori și a procesat peste 70 de milioane de tranzacții în valoare totală de mai bine de 12 miliarde de dolari. Revolut a obținut finanțări de 90 milioane de dolari de la investitori precum Index Ventures sau Ribbit Capital.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: