Tech

Roaming 4G in 15 tari de la Vodafone

1 sept. 2014 < 1 min

Roaming 4G in 15 tari de la Vodafone

Reading Time: < 1 minut

Vodafone ofera de la 1 septembrie acces la serviciile de roaming 4G in 15 tari din lume, fara costuri suplimentare fata de tarifele curente de roaming.

Din noiembrie 2013 serviciile de roaming 4G erau disponibile in Portugalia, Spania, Grecia si Italia, iar acum acestea sunt oferite si in Austria, Belgia, Coreea de Sud, Elvetia, Franta, Germania, Marea Britanie, Norvegia, Noua Zeelanda, Olanda si Taiwan.

„Vodafone nu este doar lider la capitolul destinatiilor de roaming 4G pentru romani, ci ofera si utilizatorilor care calatoresc in Romania acces la reteaua sa avansata 4G, certificata in repetate randuri”, a declarat Giovanni Chiarelli, Chief Technology Officer, Vodafone Romania.

Utilizatorii Vodafone Romania au acces la serviciile de roaming 4G cand calatoresc in strainatate in aceleasi conditii ca si in tara. In Romania, Vodafone are acoperire 4G in unele dintre cele mai importante orase, cum ar fi: Bucuresti, Arad, Bacau, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Iasi, Galati, Timisoara, Baia Mare, Botosani, Buzau, Braila, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu si Targu Mures.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: