Stiri Tech

Soluții de Telemedicină prin platforme online

16 mart. 2020 2 min

Soluții de Telemedicină prin platforme online

Reading Time: 2 minute

Pentru a limita expunerea personalului medical la COVID-19 și a diminua vizitele românilor la medic pentru problemele de sănătate comune, Doclandia.ro a demarat o campanie de mobilizare pentru a crește disponibilitatea celor 1200 medici înscriși în platformă și recomandă afilierea cât mai multor medici noi.

„Invităm medicii să se înscrie pe Doclandia.ro pentru a da amploare acestui mod simplu și eficient de a menține legătura cu pacienții. În cazul în care și România va fi declarată „zonă roșie” a pandemiei COVID-19, este vital să ne mobilizăm pentru a trece cu bine peste acest flagel. Consultațiile se oferă contra-cost, în intervalul orar și la tariful stabilite de fiecare medic. În situații de urgență precum cea pe care o trăim acum, apreciem disponibilitatea unor consultații pro-bono de la medicii dispuși să facă acest efort până situația revine la normal. Medicii sunt una dintre resursele vitale ale unei țări și le suntem recunoscători pentru munca neobosită și implicarea de care dau dovadă în aceste zile”, a declarat Matei Țiboc, Fondatorul Doclandia.ro.

În prezent sunt înscriși pe Doclandia.ro peste 1200 de medici care oferă consultații medicale online în diverse specialități. Potrivit companiei, doar o parte dintre aceștia au setate tarifele și programul. Pentru a crește disponibilitatea acestora, Doclandia.ro a notificat toți medicii înscriși iar echipa companiei a demarat discuții cu personal medical din toate specializările pentru a suplimenta afilierea de medici noi în această perioadă.

În ceea ce privește procedura de înscriere, după verificarea autenticității profesiei în platformă, medicii nou înrolați pe Doclandia.ro trebuie doar să își selecteze orarul de lucru și tariful perceput pentru vizită. Toate vizitele în platformă Doclandia.ro sunt securizate și encriptate, la aceste informații având acces doar pacientul și medicul lui. Datele privind vizitele se stochează doar în contul personal al fiecărui pacient și pot fi revazute de acesta oricând. Platforma Doclandia.ro are capacitatea de susține simultan peste 100.000 de sesiuni de consult pacient-medic.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: