Management Stiri

Robert Jasinski, noul șef al Nutricia România

11 mart. 2020 2 min

Robert Jasinski, noul șef al Nutricia România

Reading Time: 2 minute

Robert Jasinski a fost numit Country Manager al Nutricia România, compania de nutriție specializată a Danone în locul lui Francisc Kiss, care a fost promovat într-o poziție de management la sediul Danone din Amsterdam

Nutricia România, compania de nutriție specializată a Danone anunță schimbări în echipa de conducere: Robert Jasinski devine noul Country Manager al companiei, în timp ce Francisc Kiss, fostul lider al Nutricia a fost promovat la sediul din Amsterdam al Danone în funcția de Global Category and Channel Development Director.

Robert Jasinski are o experienţă de peste 15 ani în FMCG. Robert s-a alăturat echipei Nutricia din Polonia în anul 2011 şi a gestionat cu succes multe proiecte în cadrul companiei. Cea mai recentă funcţie a sa a fost de National Sales Manager Modern Trade pentru Nutricia Polonia, fiind responsabil cu dezvoltarea şi execuţia strategiei de vânzări. Robert are o vastă experienţă profesională în crearea unor noi modele de business, pornind de la strategie şi până la poziţionarea de brand, fiind preocupat, în același timp, și de dezvoltarea şi motivarea oamenilor.

Sunt încântat de această oportunitate de a-mi extinde experienţa pe piaţa din România, care este plină de provocări şi foarte interesantă din perspectiva consumatorului, având norocul de a fi alături de o echipă de profesioniști. Mi-am propus să continui activitatea excelentă a lui Francisc şi să susțin mai departe dezvoltarea companiei prin îndeplinirea obiectivelor de business”, a spus Robert Jasinski, Country Manager, Nutricia România.

Francisc Kiss şi-a început cariera la Nutricia România în 2009, în funcţia de Trade Marketing Manager, ocupând ulterior diferite poziţii, inclusiv cea de Sales Director. În ultimii 5 ani, în calitate de Country Manager, a contribuit la construcţia unei organizaţii de succes şi a unui model de afaceri durabil, reuşind să obţină, în fiecare an, o rată de creştere de peste 10%.

„Sunt entuziasmat de noul meu rol în cadrul companiei, mai ales că acum voi avea ocazia să îmi aduc contribuția la nivel global, prin dezvoltarea categoriilor şi a strategiei pentru diferite canale de vânzare. Având la bază o expertiză internațională în mai multe industrii din FMCG, Robert va avea un rol important în continuarea dezvoltării strategiei Nutricia în România”, a declarat Francisc Kiss.

Nutricia România oferă soluţii nutriționale inovatoare bazate pe ştiinţă pentru momente cheie din viața fiecărei persoane, începând din primii ani de viață, maturitate și până la etape mai avansate de vârstă.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: