Lifestyle Digital Stiri

Românca Tammy Lovin a expus o lucrare digitală sub forma NFT în cadrul Conferinței Bitcoin Miami

2 iul. 2021 < 1 min

Românca Tammy Lovin a expus o lucrare digitală sub forma NFT în cadrul Conferinței Bitcoin Miami

Reading Time: < 1 minut

Timp de două zile, 12.000 de persoane au participat în Miami la cea mai mare conferință de crypto din lume și primul cel mai mare business conference de acest gen de la începutul pandemiei. Tammy Lovin a fost reprezentanta României și și-a expus lucrările în cadrul conferinței din America.

Întregul univers crypto și-a dat întălnire pentru două zile intense de conferințe, workshops, after parties, meet and greets și expoziții de artworks.

Este prima dată în istoria evenimentului când #NFT este una dintre temele discutate și reprezentate sub forma unei expoziții de artă digitală blockchain based, accesibilă pentru participanții din cadrul evenimentului sub formă de instalație artistică.

Astfel, Tammy Lovin, designer multidisiciplinar și creator de NFT-uri, este unul din cei 40 de artiști selecționați să expună în cadrul evenimentului. “Out of the Dak, Into the light” a fost tema propusă de organizatori pentru conceptul galeriei, iar lucrarea cu care Tammy a fost selectată este “Stept into the light”, care interpretează vizual subiectul empowerment-ului feminin.

“Este povestea unei femei care decide să iasă din anonimat și care își face vocea auzită împărtășind ideile și conceptele sale în comunitatea artistică: lasă în urmă zona de comfort și universul solitar de persoană introvertită invizibilă, renunțând la teama de a fi neînțeleasă”

Tammy Lovin

Povestea personajului din lucrare reflectă chiar sentimentele artistei creatoare, Tammy, care dedică această lucrare tuturor celor care își metamorfozează sinele către un nou început.

De procesul de curatorie au fost resposanbili NFT.tips, o organizație nonprofit, DAO (decentralized organisation) și Community Enterprise care are ca misiune să recunoască valoarea artiștilor digitali și să îi expună în fața noilor oportunități deschise de tehnologia blockchain. Lucrarea NFT semnată de Tammy este disponibilă pentru vânzare prin intermediul blockchain-ului la https://rarible.com/tammylovin la prețul de 0.42ETH.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: