Stiri Tech

Apetit pentru electrocasnice premium

7 nov. 2017 < 1 min

Apetit pentru electrocasnice premium

Reading Time: < 1 minut

Miele România, filiala producătorului german de electrocasnice, estimează o creștere a cifrei de afaceri în 2017 de până la 28 milioane de lei, comparativ cu un total de 24,5 milioane lei, valoarea înregistrată anul anterior, a declarat azi Loredana Butnaru, director Miele România. În ceea ce privește business-ul pe 2018, oficialul companiei a declarat că se așteaptă la o creștere a cifrei de afaceri de până la 35 de milioane de lei.

Miele Point Dorobanți, al doilea magazin deschis de producătorul german de electrocasnice în București, a înregistrat vânzări de 400.000 de euro, în primul an de la inaugurare. Investiția inițială realizată de Miele în deschiderea magazinului, în septembrie 2016, a fost de 100.000 de euro (fără stocuri).

Miele România are în prezent 19 angajați și se așteaptă o creștere a numărului acestora de până la 25 în 2018.

Miele este cel mai mare producător mondial de echipamente electrocasnice premium, precum aparatură de gătit, de coacere și de gătit cu aburi, produse de refrigerare, aparate de cafea, mașini de spălat vase și produse de îngrijire pentru haine și pardoseli. Acestei linii de produse i se adaugă mașinile de spălat vase, mașinile de spălat rufe și uscătoarele pentru uz comercial, precum și aparatura de spălare-dezinfectare și sterilizare a instrumentelor destinate utilizării în activitățile medicale și de laborator (Miele Professional).

 

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: