Antreprenori Stiri

Romania participa la EY World Entrepreneur Of The Year2 min

02/06/2015 2 min read

author:

Romania participa la EY World Entrepreneur Of The Year2 min

Reading Time: 2 minute

EY va sarbatori cea de-a cincisprezecea editie a competitiei EY World Entrepreneur Of The Year in perioada 3 – 7 iunie la Monaco, intr-un eveniment care isi propune sa evidentieze realizarile de business ale celor 65 de antreprenori participanti in marea finala, castigatori ai etapelor nationale din tari de pe toate continentele. Romania participa pentru prima data in competitie. Reputati lideri de business precum Howard Schultz, Biz Stone, Muhtar Kent si Sir Martin Sorrell vor sustine discursuri in cadrul evenimentului

Antreprenori, investitori si lideri de companii vor sustine timp de patru zile o serie de discursuri pe teme importante, discutii de tip panel si discutii libere cu participantii, in care subiectul principal al dezbaterilor va fi rolul antreprenorilor si impactul pe care il au acestia in societate si economia globala.

Antreprenorii finalisti vor concura pentru titlul mondial, iar realizarile lor antreprenoriale vor fi evidentiate si recunoscute prin includerea in EY World Entrepreneur Of The Year Hall of Fame, alaturi de cei 572 de finalisti ai editiilor anterioare, incepand cu anul 2001.  

Castigatorul World Entrepreneur Of The Year va fi anuntat in cadrul unei ceremonii de gala in seara zilei de sambata, 6 iunie, in Salle Des Etoiles.

Bogdan Ion, Country Managing Partner, EY Romania declara:

“Cea de-a cincisprezecea editie a competitiei World Entrepreneur Of The Year recunoaste eforturile, realizarile si impactul pe care antreprenorii il au in comunitate, prin crearea de locuri de munca, inovatie si sustinerea cresterii economice.

Romania are antreprenori remarcabili care au crescut afaceri valoroase si ale caror povesti de succes merita sa fie cunoscute nu doar la nivel national, ci si global. De aceea suntem onorati ca mediul de afaceri romanesc are un reprezentant in acest an la finala de la Monte Carlo.”

Romania, Belarus, Croatia si Peru vor fi pentru prima data reprezentate in competitie. Romania este reprezentata de castigatorul EY Entrepreneur Of The Year Romania 2014 – Mircea Tudor, Presedinte MB Telecom.

Finalistii din acest an sunt unii dintre cei mai succes antreprenori de la nivel global, cu venituri cumulate de aproximativ 38 miliarde USD, ce realizeaza venituri medii de 720 milioane USD, inregistreaza o crestere a veniturilor cumulate de 42% in ultimii trei ani (2011-2014), au o crestere medie anuala a vanzarilor de 12%, detin un numar de 334.000 de angajati – cu o crestere de 48% a numarului de locuri de munca in ultimii trei ani.

Lista completa a celor 65 de castigatori nationali este disponibila la adresa www.ey.com/weoy.

Premiul se va acorda pe baza a sase criterii, definite astfel incat fiecare candidat sa aiba sanse egale in competitie: spirit antreprenorial, performanta financiara, viziune strategica, impact global si in comunitate, capacitate de inovatie si integritate personala.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE