Lifestyle Stiri

AUTOR 2016 isi anunta castigatorii

20 apr. 2016 2 min

AUTOR 2016 isi anunta castigatorii

Reading Time: 2 minute

Ana Barbu, Doru Dumitrescu, Iza Visoianu, Cleopatra Cosulet, Mona Velciov si Sunyoung Kim sunt designerii care au castigat premii la cea de-a 15-a editie a targului international de bijuterie contemporana AUTOR, ce a avut loc pe 16 si 17 aprilie in Bucuresti.

Targul a reunit peste 70 de designeri din 26 de tari si 2.5000 de iubitori ai bijuteriei contemporane.

AAA (Autor Awesome Award)

Premiul, care consta intr-un curs la cea mai prestigioasa scoala de bijuterie contemporana din Florenta – Alchimia, a fost castigat de Ana Barbu Uzura. Ana a primit trofeul AUTOR Awesome Award realizat de castigatoarea premiului la editia trecuta a targului, Ana Marchetanu.

Premiul Assamblage

Iza Visoianu – Snob. a primit un curs de bijuterie oferit de Assamblage – singura scoala privata din Bucuresti.

Premiul ELLE

A fost castigat de Mona Velciov – Monotip. Mona Velciov va fi promovata in paginile celei mai vandute reviste de fashion din Romania.

Premiul Krama Institute

Acest premiu consta intr-un curs la Institutul de bijuterie contemporana Krama, din Atena, si a fost castigat de Cleopatra Cosulet.

Premiul Joya Barcelona

Premiul a fost castigat de Sunyoung Kim, din Coreea de Sud, si ii asigura designerului participarea gratuita la editia din octombrie 2016 a targului, in Spania.

Premiul Molecule-F

Trofeul Molecule-F i-a fost oferit lui Doru Dumitrescu Wearable Sculptures. Initiat la editia 2016 a targului, premiul consta in promovarea castigatorului atat online, pe Molecule-F.com, cat si offline, in magazinul Molecule­F din Promenada.

Premiul Publicului

Simeon Shomov, din Bulgaria, a fost designerul favorit al pasionatilor de bijuterie de autor care au trecut pragul targului. Premiul Publicului ii asigura acestuia participarea la urmatoarea editie AUTOR.

#FavoriteleRoxaneiVoloseniuc

Roxana Voloșeniuc, publisher si redactor-șef ELLE Romania, a vizitat AUTOR in weekend si a selectat bijuteriile Favorite create de AUTORii: Aleksandra Atanasovski, Andreia Popescu, Cristine Jalio, Doru Dumitrescu, Madara Keidza, Mona Velciov – Monotip, Moogu, PÿR, Raluca Buzura, Roxana Davidescu, Sara Chyan Jewellery, Sunyoung Kim, Utopic by Mona Vulpoiu si Vika Mayzel.Jewelry.

 

 

 

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: