fbpx
Lifestyle Stiri

Romania, pe harta Monopoly1 min

08/04/2015 < 1 min read

Romania, pe harta Monopoly1 min

Reading Time: < 1 minut

Romania a ajuns pe tabla jocului Monopoly Here and Now, pe care Hasbro o va lansa in toamna acestui an, in urma unei campanii mondiale de votare organizate in perioada 13 februarie – 4 martie.

Provocarea lansata de Hasbro a strans mai mult de 4 milioane de voturi venite din partea fanilor din intreaga lume. Astfel, oameni din 182 de tari au intrat in joc si au votat unul dintre cele 80 de orase inscrise in competitie.

Lima si Hong Kong au fost orasele cu cel mai mare numar de voturi, in timp ce Bucurestiul s-a situat pe locul 21 in topul celor mai apreciate orase din lume.

Aeroportul Henri Coanda, care va inlocui una dintre cele patru gari prezente in joc, va avea “vecini” precum Hong Kong, New York, Londra, Moscova, Tokyo sau Sidney.

De-a lungul timpului, Hasbro a lansat peste 300 de editii speciale Monopoly, fiecare dintre acestea avand o tematica diferita. In 2015, compania a lansat si editia aniversara Monopoly 80, care aminteste de jocul lansat in 1935 si reuneste 8 dintre pionii reprezentativi fiecarei decade.

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *