Marketing Stiri

Scoala tinerelor sperante

9 sept. 2014 2 min

Scoala tinerelor sperante

Reading Time: 2 minute

Pe 5 septembrie au inceput inscrierile la cea de-a saptea editie a scolii concept Scolii ADC*RO, ce este dedicata tuturor tinerilor interesati de domeniul publicitatii.

Inscrierile se fac online, pana pe 12 octombrie, rezolvand brief-ul de concurs propus de tutori.

Participarea la concursul de admitere este gratuita, iar pentru a urma cursurile Scolii ADC*RO, studentii admisi vor avea de achitat o taxa de 500 de euro.

Cursurile vor incepe in luna ianuarie 2015 si vor dura patru luni, iar pe parcursul acestora, studentii vor dobandi aptitudini creative si vor putea patrunde in universul intortochiat al publicitatii. Scoala cuprinde atat cursuri si tutorate, dar si vizite si intalniri in unele dintre cele mai relevante agentii de publicitate de la noi. La finalul scolii, acestia isi vor putea alcatui un portofoliu de lucrari, care va fi evaluat de catre tutorii scolii pentru stabilirea clasamentului final, iar cei mai buni studenti vor beneficia de internshipuri in agentii.

Tutorii Scolii ADC sunt: Andrei Tripsa (Founder & Creative Partner Three), Adrian Preda (Creative Director, Friends TBWA/Bucharest), Catalin Dobre (Group Creative Director, McCann Erickson Romania), Claudiu Dobrita (Creative Director, Draftfcb Bucuresti), Dorian Pascuci (Creative Director, Havas Worldwide ADDV), Mihai Gongu (Creative Director, GMP Advertising), Mihnea Gheorghiu (Group Creative Director, Publicis Bucharest), Sorin Tranca (Managing Partner, Friends TBWA/Bucharest), Stefan Vasilachi (Head of Art, Geometry Global) si Valentin Suciu (Partner & Creative Director, Jazz Communication).

O mare parte dintre absolventii Scolii ADC de la editiile precedente lucreaza acum in publicitate sau in domenii creative, unii avand chiar sansa sa reprezinte ADC Romania la evenimente organizate la nivel european de catre Art Directors Club of Europe: la doua editii de Creative Express, la care am fost reprezentati de Sebastian Olar (McCann Erickson), alaturi de un tutore al Scolii ADC, Mihnea Gheorghiu (Publicis Bucharest), respectiv Alecsandra Popa (Propaganda) si la o editie de Summer Creative Camp Munich, unde a participat Ruxandra Drilea (McCann Erickson Romania).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: