Brand Focus

România se mobilizează. Afacerile românești donează și ele

15 apr. 2020 < 1 min

România se mobilizează. Afacerile românești donează și ele

Reading Time: < 1 minut

TOPGEL este una dintre afacerile de familie din România care alege să se se implice în mod activ în sprijinirea sistemului medical din România în lupta împotriva SARS COV 2.

Producatorul român de înghețată are în portofoliu peste 50 de sortimente și arome de înghețată, aproximativ 20.000 de clienți în întreaga țară, dar și 330.000 de euro în donații pentru sprijinirea asociațiilor locale din domeniul sănătății și pentru dotarea spitalelor din Craiova, în ultimii opt ani.

Compania a realizat o donaţie în valoare de 15.000 Euro, dedicată achiziţiei de echipamente sterile de protecţie pentru personalul medical din linia întâi care îşi desfăşoară activitatea în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Craiova.

„Afacerea noastră a început în Craiova, familia noastră trăieşte aici, fabrica noastră se află în apropierea oraşului. De aceea a fost natural să ne implicăm atunci când avem posibilitatea să o facem. Dacă suntem alături de medici, suntem alături de comunitate. Ne dorim să oferim o șansă în plus la viață. Prin intermediul „Fundației Gazeta de Sud” am făcut această donație care să susţină protecţia personalului medical în lupta cu COVID-19. Ne implicăm în domeniul sănătăţii de 8 ani, iar acum suntem încrezători că prin contribuţia fiecăruia vom ieși învingători din această situație dificilă, care ne pune în pericol sănătatea”, a declarat Bianca Popa, Director  de Marketing TOPGEL.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: